AAA

PREGLED-OMS | 11.08.2017 15:45

Stuparević posle utakmice sa Partizanom: Osećaj je prelep

Mladi fudbaler Voždovca Filip Stuparević izjavio je posle utakmice sa Partizanom i postignutog gola da se oseća prelepo.

"Osećaj je prelep nakon postignutog gola i pobede nad Partizanom. Sam taj momenat ulaska lopte u mrežu me je preplavio sjajnim utiscima, a fudbalski dogadjaj koji je iza nas se nikada neće zaboraviti", izjavio je Stuparević.
"Moram zahvaliti šefu stručnog štaba i klubu celom na ukazanom poverenju. Nadam se da sam opravdao očekivanja", dodao je on.

Mladi fudbaler Voždovca se osvrnuo i na samu utakmicu.

"Utakmici smo prišli kao i svakom drugom protivniku. Niko nije trebalo da nam kaže da će biti teško, jer znamo da uvek i jeste. Želeli smo da imamo loptu u nogama, da igramo prepoznatljivu igru, u čemu smo i uspeli. Medjutim, u svaku narednu utakmicu ćemo ulaziti kao i protiv Partizana i nema stajanja, iznova idemo ka novom dokazivanju i uvek ćemo davati još više na terenu", istakao je on.

Stuparević se zahvalio i navijačima Voždovca na podršci.

"Vetar u ledja i dvanaesti igrač su naši verni navijači. Pružena podrška nam veoma znači i oseti se to i na terenu. Zahvalni smo im svi, jer znamo da nas prate i kod kuće i na strani. Očekujemo i sada na domaćem terenu u narednoj utakmici da budu uz nas i da se zajedno radujemo", rekao je on.

Filip Stuparević, mlada nada Voždovca, ali srpskog fudbala, proglašen je za igrača kola u Superligi.

Šesnaestogodišnjak u dresu Voždovca postigao je svoj prvenac u duelu sa aktuelnim šampionom Srbije.

Pobeda nad Partizanom jeste iza Zmajeva, povlači se crta i sumiraju utisci o četvrtom kolu. Voždovac je treći na tabeli, a pohvale i dalje stižu na adresu Zaplanjske ulice.

Razne tabele i preseci su radjeni, satistika zna da pokaže dosta lepih stvari, Voždovac je postigao osam golova u nacionalnom šampionatu, a interesantno je da opasnost preti sa svih strana, jer su svih osam strelaca različiti. Prosek godina napadača Voždovca u meču sa Partizanom je bio 19.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.