AAA

PREGLED-OMS | 18.08.2017 10:45

Zmajevi u Subotici

U narednom kolu Voždovac gostuje ekipi Spartaka. Meč u Subotici se igra 19.08. u 19:00, a na današnjoj konferenciji prisutnima su se obratili šef stručnog štaba fudbalskog kluba Ilija Stolica i igrač Nikola Srećković.

"Jedno teško gostovanje i jedna zanimljiva utakmica nas očekuje, jer ekipa Spartaka ima odličan start u sezoni kao i mi, te će publika imate priliku da vidi lep fudbal u Subotici. Možda je njihova prednost što igraju na domaćem terenu, ali mi smo usmereni na nas i na našu ideju i iskreno se nadam da se kući vraćamo sa pozitivnim rezultatom", istakao je Nikola Srećković, fudbaler Voždovca.

Trener FK Voždovca Ilija Stolica očekuje "ozbiljnog i organizovanog protivnika".
"Trenera Spartaka dobro poznajem i cenim, svojim kvalitetom i radom je očigledno napravio za ovo kratko vreme ozbiljnu takmičarsku ekipu i rezultati koje beleže u početku sezone dovoljno govore", rekao je Ilija Stolica.

"Imamo odličan start, takođe gledamo nastavak sezone sa našim ambicijama i mislim da ćemo imati šta da pokažemo publici u Subotici, za koju se nadam da će doći u velikom broju, jer dve ekipe i Spartak i Voždovac zaslužuju da budu ispraćene na pravi način posle uspešnih startova u prvom delu sezone", zaključio je Stolica.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.