AAA

PREGLED-OMS | 18.08.2017 10:45

Igor Maksimović novi Zmaj

Fudbalski klub Voždovac je danas dobio još jedno vredno pojačanje. Radi se o Igoru Maksimoviću.

Igor je rođen u Jagodini, 31.07.1999 i igra na poziciji prednjeg veznog igrača. Stigao je iz redova Partizana, a takođe je nastupao za sve mlađe selekcije Srbije.Za Srbiju je nastupa na 23 utakmice i bio strelac 2 puta.

Dobrodošlicu ispred kluba mu je poželeo šef stručnog štaba Ilija Stolica:

"Čestitke Igoru na potpisivanju profesionalnog ugovora, veliko je zadovoljstvo što je tu sa nama. Dobro se poznajemo iz mlađih reprezentativnih selekcija,  sarađivali smo dve tri godine zajedno. Imam samo reči hvale i poruku da je došao upravi klub i pravu sredinu, gde će moći da se razvije i napreduje u skladu sa svojim velikim potencijalom. Na obostrano zadovoljstvo mi je čast da predstavim jedno ovakvo pojačanje za sve nas u klubu", rekao je Stolica.

"Želeo bih da se zahvalim šefu na dobrodošlici i pohvalama. Želeo bih da se zahvalim klubu koji mi je pružio priliku da se razvijam kako je neophodno i da nastavim fudbalsku karijeru na pravi način. Igrama za omladince i radom, nadam se da ću uspeti da se nametnem šefu stručnog štaba da zaigram u prvom timu. Ipak, prava dokazivanja tek slede", istakao je u svom prvom intervjuu Igor Maksimović.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)
KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.