AAA

PREGLED-OMS | 07.12.2017 14:35

Zoran Popović izabran za najboljeg golmana u ligi

Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost proglasio je Zorana Popovića za najboljeg golmana u ligi za sezonu 2016/2017.

Za mirnu mrežu Voždovca i za jednu od najboljih odbrana u ligi zaslužan je Zoran Popović "jedinica" Zmajeva.  Nagrada ima dodatnu vrednost, jer je stigla nakon glasova protivničkih igrača, odnosno od onih koji su ispred sebe imali lik Zorana Popovića.

Publika voli da gleda golove i zbog njih se dolazi na stadion. Ipak, veliki broj puta su aplauzi, skandiranja i klicanja išla u smeru čuvara mreže Voždovca.

Voždovac i ove sezone ima često mirnu mrežu, skoro na polovini mečeva, takodje i drugu odbranu u ligi. Popović je uspevao da bude uspešan i u odbranama jedanaesteraca ove sezone.

Fudbaleri Voždovca Marko Putinčanin i Dejan Georgijević  su dobili priznanja za najlepši gol i trofej za igrača meseca.

FK Voždovac je ponosan na sve uspehe svojih igrača.

Idealni tim Superlige za sezonu 2016-17. izgleda ovako:

Zoran Popović (Voždovac) – Miroslav Vulićević (Partizan), Bogdan Planić (Vojvodina), Bojan Ostojić (Partizan), Dušan Andjelković (Crvena zvezda) – Everton Luiz (Partizan), Mičel Donald (Crvena zvezda), Aleksandar Paločević (Vojvodina) – Filip Malbašić (Vojvodina), Uroš Djurdjević (Partizan), Leonardo da Silva (Partizan).


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.