AAA

PREGLED-OMS | 08.01.2018 16:05

Voždovac krenuo sa pripremama

Lepo vreme i lepa atmosfera na stadionu Voždovca. Zmajevi su započeli pripreme za nastavak šampionata. Pisutnim medijima na konferenciji su se obratili generalni direktor Goran Grkinić, šef stručnog štaba Miloš Veselinović i kapiten Miloš Pavlović.

Čestitavši novogodišnje i Božićne praznike, uvodnu reč je uzeo generalni direktor Fk Voždovac Goran Grkinić.

"Ambicije kluba za ovu sezonu su da što pre izborimo plej of i prioritet nam je afirmacija mladih igrača, ali i da nametnemo svoj stil igre. Ukoliko se ukaže šansa za Evropom, iskoristićemo je".

Jesenas su skauti evropskih velikana bili redovni gosti na utakmicama Voždovca, velika su interesovanja za Zmajeve.

"Najbliži odlasku je Dejan Georgijević. Imamo dosta interesovanja i za Ivkovića i Filipovića, ali i par ponuda, ipak sve smo za sada odbili. U razgovoru sa Dejanom Georgijevićem i najpre sa šefom stručnog štaba Milošem Veselinovićem, videćemo koje je najbolje rešenje za Dejana. Ukoliko, kojim slučajem ne bude ponuda koja zadovoljava naše želje i želje samog igrača, Dejan će ostati kod nas", naglasio je direktor Grkinić.

"Sa Georgijevićem, ali i sa Filipovićem smo dogovorili produžetak saradnje, tako da mogu biti zadovoljan, jer je veliki deo ekipe ostao na okupu. Pomoć mladim snagama će pružiti legende kluba Miloš Pavlović i Miloš Mihajlov. Golman Zoran Popović je među stativama", naglasio je direktor Grkinić.

Dotakao se direktor i statusa čuvara mreže Voždovca i najboljeg golmana u prošloj sezoni.

"Zoran Popović i dalje ima ugovor, a znamo i da se nalazi u godinama kada može da napravi dobar transfer. Medjutim, sve ćemo raditi u dogovoru sa šefom stručnog štaba, ali i sa samim igračem, te ćemo sve situacije rešavati u hodu."

Miloš Veselinović, šef stručnog štaba Voždovca, se nadovezao odmah nakon direktora, obaveze su jasne, ali i ciljevi.

"Nadam se da ćemo imati uspešnu saradnju i da ćemo imati lepe povode da se ovde sastajemo da razgovaramo o uspesima Voždovca ove sezone. Drago mi je da sam postao član Voždovca, ali i velika je obaveza. Više puta sam pomenuo, ali i sada ću. Radi se o zdravoj sredini i zdravom klubu. Očekujem dobru i dugoročnu saradnju i verujem da ćemo uspeti da ispunimo ciljeve koji su zacrtani. Nadam se da će moj stručni štab, zajedno sa mnom ispuniti sva očekivanja navijača i da ćemo nastaviti posao koji je ovde započet ranije. Rezultati koji su ostvareni u proteklom periodu su smernica za naredni u kom pravcu bi trebalo da se razvija igra Voždovca i šta je što bismo trebali da popravimo, kako ta igra bila bolja u sledećoj sezoni", rekao je Veselinović.

Miloš Pavlović, kapiten Voždovca je poželeo sreću šefu stručnog štaba i svim ljudima koji su došli u Voždovac, ali takodje i svima koji su napustili klub, a zatim se okrenuo očekivanjima.

"Nastavljamo da radimo naporno i da ostvarimo prvi cilj, odnosno ulazak u plej of. Drago mi je da sam tu i da sa Mišom Mihajlovim i sa par starijih i iskusnijih igrača, možemo pomognemo mlađim igračima da se afirmišu. Nadam se da će pripreme proći u najboljem mogućem redu, da će nas zaobići povrede i da ćemo se dobro spremiti za nastavak sezone", rekao je Pavlović.

U stručnom štabu Miloša Veselinovića će raditi i Djuričić Dejan kao prvi asistent, te Perašević Vladan, kao drugi asistent. Isailović Bojan će biti trener golmana,  a za kondiciju je zadužen Darko Obradović. Doktor u narednoj sezoni će biti Predrag Stefanović, a tandem fizioterapeuta je Marko Popović i Ivan Jaćević.

Na prvom treningu, prisustvovali su:

Popović, Knežević, Karadžić, Milović, Gajić, Putinčanin, Mihajlov, Ivković, Pavlović, Petrović, Purtić, Ćirković, Duronjić, Ješić, Mašović, Gavrić, Georgijević, Stuparević, Srećković, Filipović, Blagojević, Perović, Luković, Pavlovski, Maksimović, Vidaković, Oreščanin, Kilibarda i Avram.

Voždovac će u sklopu priprema odigrati sledeće utakmice:
20.01. Voždovac – Radnički Obrenovac
 

24.01. Voždovac – ASC Poli Temišvar u 13:00 na Stadionu Voždovca

01.02. Voždovac – Zaglebje Lubin (Poljska)

04.02. Voždovac – Zenit Sankt Petersburg (Rusija)

04.02. Voždovac – Kairat (Kazakstan)

08.02. Voždovac – Zorja (Ukrajina)

11.02. Voždovac – Sinđelić


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.