AAA

PREGLED-OMS | 12.05.2018 12:45 > 12.05 13:50

Voždovac dočekuje Partizan


Fudbalski klub Voždovac u nedelju dočekuje finalistu kupa FK Partizan u specifičnom ambijentu, bez prisustva publike.
Ljubitelji fudbala i cela sportska javnost moći će meč da odgledaju na TV Arena sa početkom u 19 sati.

Očekivanja pred meč na konferenciji za novinare izneli su strateg Voždovca Miloš Veselinović i kapiten Miloš Pavlović:

“Partizan i Crvena zvezda su nešto za šta posebna motivacija nije nešto potrebna. Jedina žal koja ostaje je što će ova prva utakmica da se odigra bez publike. Bez obzira na taj segment, bićemo jako motivisani da se protiv najboljih odmerimo na najbolji način,” započeo je Veselinović.

Igrači Voždovca su konstatovali da je Partizan imao veoma bitnu utakmicu, te da je sutrašnji meč prilika da im čestitaju za plasman u finale:
“Partizan je ekipa koja primi 'onakav' četvrti gol u prvoj utakmici u kupu sa Čukaričkim, zatim ekipa koja je promašila penal pri rezultatu 0:0 u revanšu i nakon svega toga se izdigne i u devedesetom minutu postigne gol i plasira se u finale.  To samo pokazuje kakav karakter imaju i o kakvoj se ekipi radi... Odnosno iz kakvih situacija su se vratili i šta su uspeli da postignu. To govori o njihovom kvalitetu. Partizan je uvek Partizan,” ističe Veselinović.
Kormilar Voždovca pred sobom ima najjači sastav svoje ekipe:
“Vraća nam se Miša Mihajlov, ali i svi ostali igrači su zdravi i spremni. Mislim da ćemo moći da se suprostavimo Partizanu na najbolji mogući način i da pokušamo da ovu sezonu privedemo na način kako smo igrali. To je na jedan dobar način odnosno da igramo ono što smo igrali, da pokušamo ostvariti dobar rezultat. Takođe i iskoristimo i ovu priliku da afirmišemo mlađe igrače, ali i prikažemo sportskoj javnosti, jer će utakmica biti u direktnom tv prenosu.”
Pogledajte celu konferenciju za novinare:

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.