AAA

PREGLED-OMS | 31.07.2018 18:55

Voždovac podržao humanitarnu organizaciju 'Zajedno za život'

U derbiju trećeg kola Superlige Srbije, FK Voždovac će ugostiti Crvenu zvezdu, a na toj utakmici fudbaleri Voždovca igraće u specijalno dizajniranim dresovima, napravljenim samo za ovu utakmicu, koji nose jaku i jasnu poruku i pomeraju granice fudbala.

Fudbaleri FK Voždovac će u subotu 4. avgusta istrčati na utakmicu sa gradskim rivalom u tradicionalnim belim dresovima, ali na rukavima specijalno dizajniranog dresa će nositi logo Humanitarne organizacije "Zajedno za život", koja pomaže oboleloj deci u procesu lečenja i tako doprineti širenju svesti o tome koliko je naša pomoć neophodna, kako deci koja se leče, tako i njihovim porodicama koje tokom lečenja prolaze kroz teške trenutke.
"Svesni smo da kao moderni fudbalski kolektiv nosimo jako veliku odgovornost i zato želimo da fudbal vratimo osnovnim vrednostima i da uvek pored osnovne fudbalske misije imamo i društveno odgovorne akcije. Ovo je naš način da još jednom pružimo podršku Humanitarnoj organizaciji "Zajedno za život" koja se bori za zdravlje mališana i da zaista pomeramo granice fudbala i humanosti", izjavio je Goran Grkinić direktor FK Voždovac.

Humanitarna organizacija "Zajedno za život" aktivno pomaže deci kojoj je potrebno lečenje, ali i njihovim porodicama, pokušavajući da olakša procese lečenja svim članovima porodice.
Pored organizovanja akcija za sakupljanje sredstava, koje jesu glavni cilj, organizacija ima za cilj i da aktivno pomaže roditeljima bolesne dece pružajući podršku vezano za prevod dokumentacije, povezivanje sa roditeljima koji su prošli kroz procese lečenja sa svojom decom, traženje smeštaja u inostranstvu dok traje lečenje, kao i za sve ostalo što je roditeljima obolele dece potrebno u toku procesa lečenja.

"Presrećan sam što opet koristimo fudbal na najbolji način, da podignemo svest kod ljudi o postojanju Humanitarne organizacije "Zajedno za život" i borbi za pomoć oboleloj deci koja uvek traje, a u kojoj svako može da učestvuje na svoj način. FK Voždovac je, kao i uvek, odgovorio pozitivno na naš poziv da se uključi u naše akcije i pokazao da je jedan od zaista najodgovornijih sportskih kolektiva u zemlji i ovom prilikom još jednom im se zahvaljujem i pozivam sve ljude da u subotu dođu na stadion Voždovca na utakmicu", napomenuo je Jovan Simić, osnivač humanitarne organizacije.

FK Voždovac ugostiće na svom stadionu Crvenu Zvezdu u subotu 4. avgusta sa početkom od 19 časova.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.