AAA

PREGLED-OMS | 23.10.2018 17:05 > 23.10 17:11

Voždovac ponovo podržao humanitarnu fondaciju Zajedno za život

Fudbalski klub Voždovac je na utakmici sa Crvenom zvezdom prvi put u istoriji nosio dresove sa logotipom humanitarne fondacije "Zajedno za život", a na utakmici protiv Mladosti kapiten Voždovca Miloš Pavlović nosio je traku sa logotipima kluba i fondacije i time još jednom pružio podršku ovoj humanitarnoj fondaciji.

Gest kapitena Miloša Pavlovića je oduševio sve prisutne. Miloš je pokazao ljudsku veličinu, a podržali su ga i saigrači i ceo FK Voždovac.

Pavlović je izjavio da će se uvek odazvati ovakvim akcijama i da je kao kapiten kluba imao čast i privilegiju da bude ambasador kluba u raznim projektima.

"Nakon utakmice sa Crvenom zvezdom, gde smo nosili dresove sa logotipom Fondacije "Zajedno za život", došao sam na ideju da ponesem i traku sa identičnim logotipom. Ljudi iz kluba su mi izašli u susret i podržali moju ideju, jer mislim da pored doniranja novčanih sredstava, činimo i veliku stvar samim podizanjem svesti u svom okruženju. Drago mi je da postigli efekat koji smo želeli i da su svi u našem okruženju pozitivno reagovali", izjavio je Pavlović za klupski sajt.
Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.