AAA

OMS | 16.10.2019 13:20 > 16.10 13:20

SBB-ov EON Smart Box proglašen najboljim uredjajem za korisnike na svetu

Na najuticajnijem medjunarodnom sajmu elektronskih medija i tehnologije IBC2019 održanom u Amsterdamu, EON Smart Box proglašen je za najbolji set-top box u kategoriji "Customer Premise Technology" ("Najbolji uredjaj koji operator obezbedjuje krajnjem korisniku").

Posebno je zadovoljstvo što ova nagrada stiže na prvi rodjendan EON Smart Boxa i EON paketa kompanije SBB i predstavlja zvaničnu potvrdu postavljanja novih trendova koji su korisnicima ponudili drugačiji način gledanja televizije i vrhunsko TV iskustvo.

Nakon samo godinu dana više od 300 hiljada domaćinstava u regionu izabralo je EON pakete zbog vrhunskog korisničkog iskustva i fenomenalne Giga mreže. Više od 200 hiljada domaćinstava koristi EON Smart Box, dok se EON aplikacija koristi na više od milion mobilnih uredjaja i računara u regionu.

Zašto je revolucionarni EON Smart Box toliko tražen i ispred svih ostalih set-top box uređaja?

Zato što uz njega svaki TV postaje Smart TV. Daje mogućnost pretrage interneta, gledanja YouTube sadržaja, igranja igrica na bilo kom televizoru. Uz vraćanje programa do čak 7 dana unazad i to na svim kanalima, omiljeni sadržaji nikad neće biti propušteni.

Uz njega se dobija i Bluethooth daljinski upravljač koji možete da uperite bilo gde i kanal, zvuk ili bilo koja komanda će biti prihvaćeni, a uz to ima i glasovnu pretragu. EON Smart Box omogućava i puštanje video sadržaja sa mobilnog uredjaja na televizor.

Donosi bogat Video klub sa preko 16.000 atraktivnih naslova, koje možete početi da gledate na jednom, a nastavite na bilo kom drugom uredjaju smart TV-u, mobilnom telefonu, tabletu ili računaru.

EON Smart Box uredjaj može da ima svako, bilo gde u Srbiji. Dobija se uz EON pakete, bilo da ste na SBB mreži ili van SBB mreže, uz bilo koji internet.

Gledanje televizije uz neki od SBB-ovih EON paketa omogućava praćenje više od 230 kanala od kojih je čak 68 u HD rezoluciji, uključujući i TV kanale sa najpopularnijim programom – Sport Klub (Premier league, Primera, Euroleague, NFL, Formula 1...), Nova S (Ubice moga oca, Žigosani u reketu, Senke nad Balkanom, Utisak nedelje, Veče sa Ivanom Ivanovićem, Među nama, Ujka novi horizonti, utakmice fudbalske reprezentacije Srbije), N1, dok će vaši mališani uživati u najkvalitetnijem programu za decu na Pikaboo.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.