AAA

OMS | 15.11.2016 18:00

Fudžicu izlazi u susret potrebama modernog radnog mesta sa novom linijom LIFEBOOK laptop računara


Fudžicu danas predstavlja novu liniju izuzetno mobilnih laptop računara predviđenih da zadovolje promenljive potrebe poslovnih ljudi, i za radnim stolom i u pokretu. Linija LIFEBOOK U7x7 sastoji se od tri nova lagana laptopa različite veličine, od izuzetno mobilnog ekrana od 12,5 inča do radne mašine od 15,6 inča.

Debljine samo 19mm i težine samo 1,3 kilograma, novi LIFEBOOK U727 sa ekranom od 12,5 inča je prvi potpuno ultramobilni laptop kompanije Fudžicu. Isti tanki dizajn krasi i LIFEBOOK U747 sa ekranom od 14 inča i najveći model u novoj liniji, LIFEBOOK U757 sa ekranom od 15,6 inča.

LIFEBOOK U7x7 linija laptop računara osmišljena je da zadovolji potrebe svakog načina rada. Fudžicu je najviše pažnje posvetio lakoći korišćenja i nudi klasični ili USB port replikator tip C – olakšavajući korisnicima koji koriste isti radni sto da se priključe na bilo kojem radnom mestu – kao i interfejse u punoj veličini za mrežu i displeje, čime se eliminiše potreba za nošenjem torbe pune kablova i adaptera koju je lako zaturiti. Fudžicu se takođe postarao da linija LIFEBOOK U7x7 bude laka za upravljanje, zahvaljujući upotrebi istog BIOS-a, matične ploče i komponenti, što pojednostavljuje upravljanje za IT odeljenja i doprinosi smanjenju troškova održavanja.

Pošto je nova linija laptopova izuzetno mobilna, Fudžicu je takođe preduzeo mere kako bi LIFEBOOK U7x7 modeli – i podaci – bili zaštićeni od krađe ili neovlašćenog pristupa. Linija poseduje vrhunska bezbednosna svojstva, uključujući integrisani čitač pametnih kartica i TPM 2.0. Opcioni senzor za identifikaciju preko vena dlana koristi Fudžicu PalmSecure tehnologiju kako bi omogućio proveru identiteta bez lozinki, a može se primeniti i paralelno sa dodatnim metodama provere identiteta. Brojne dodatne osobine poboljšavaju ukupno korisničko iskustvo sa LIFEBOOK U7x7, kao što su ergonomski HD ili opcioni puni HD (FHD) ekrani na dodir bez odsjaja, ojačane šarke ekrana i vrhunsko magnezijumsko kućište za dužu trajnost.

Rudiger Lanto, direktor Odeljenja za klijentsko računarstvo i internet stvari u kompaniji Fudžicu EMEIA, kaže: „Maksimalna fleksibilnost, povezanost i bezbednost su među najtraženijim osobinama savremenih poslovnih laptop računara. Kako deljenje radnog stola i rad u pokretu postaju sve popularniji, profesionalci traže sveobuhvatne sposobnosti, dok su poslodavcima potrebni visokoefikasni a pristupačni uređaji koji će istovremeno biti prihvaćeni od strane korisnika i uspešno vršiti svoju funkciju. Ovi zahtevi su u osnovi filozofije dizajna nove linije LIFEBOOK U7x7. Fudžicu nudi različite modele za svakoga, od menadžera koji je uvek u pokretu do korisnika kojima je potreban veći ekran ili koji žele da istovremeno rade na dva ekrana.“

Pročitajte celo saopštenje na: http://www.fujitsu.com/fts/about/resources/news/press-releases/index.html


Kontakt

Ibolya Beres
Elektronska adresa: Ibolya.Beres@ts.fujitsu.com

Aneliya Petkova
Elektronska adresa: anelia.petkova@ts.fujitsu.com

O kompaniji Fudžicu: http://www.fujitsu.com/rs/Pažnja: Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.