AAA

OMS | 16.11.2016 10:25 > 16.11 10:28

Fujitsu Forum predstavlja kako Fujitsu upravlja digitalnom transformacijom za klijente širom sveta

Antropocentrične Inovacije, Inovacije usmerene ka potrebama čoveka Upravljanje digitalnom transformacijom je ključna tema Fujitsu Foruma 2016, najveće evropske solo-izložbe jedne tehnološke kompanije, koji se održava u Minhenu u Nemačkoj, 16. i 17. novembra 2016. godine. Ovaj događaj, za koji se očekuje da će privući više od 12.000 posetilaca iz svih krajeva sveta, pokazaće kako Fujitsu stvara partnerstva sa klijentima širom sveta, radi zajedničkog stvaranja digitalno osnažene budućnosti, ubrzavajući inovacije kroz antropocentričnu digitalizaciju okrenutu ka potrebama čoveka i obezbeđujući važne poslovne rezultate na svim poljima od maloprodaje i finansija do logistike i zdravstvene zaštite.

Digitalna transformacija je pokretač sveobuhvatnih promena u svakoj industriji. Fujitsu Forum će pokazati kako Fujitsu neprestano inovira i ulaže u ključne oblasti informatike, kao što su OblakCloud, IOT -Internet stvari, veštačka inteligencija i bezbednost u sajber-prostoru, pri tome pomažući klijentima da odgovore na izazove i iskoriste prilike koje pruža digitalna transformacija.

Duncan Tait, podpredsednik i rukovodilac Fujitsua za Evropu, Bliski Istok, Indiju, Afriku i Severnu i Južnu Ameriku (EMEIA), kaže: "Digitalni poremećajDigitalna transformacija  menja naš svet. Nove digitalne tehnologije i usluge zasnovane na oblaku, ogromnim setovima podataka, mobilnim uslugama i Internetu stvari, prevrnule su tržišnu dinamiku naglavačke i vode pojavi potpuno novih zahteva klijenata. Odgovor Fujitsua na to je udruživanje u partnerstva sa klijentima sa ciljem zajedničkog stvaranja novog digitalnog sveta. Na Fujitsu Forumu ćemo na upečatljiv način demonstrirati kako ovaj zajednički pristup omogućava našim klijentima da iskoriste svoje mogućnosti do maksimuma i da pomeraju granice".

Kao deo svoje strateške orjentacije na to da omoguće klijentima da upravljaju digitalnom transformacijom, Fujitsu će na Forumu objaviti sledeće:

Novo istraživanje Fujitsua potvrđuje da je digitalni poremećajdigitalna transformacija novo pravilo: Više od pola biznis-lidera (52%) koji su učestvovali u istraživanju koje je naručio sproveo Fujitsu, reklo je da digitalni poremećajdigitalna tansformacija  znači da njihove organizacije neće više postojati u trenutnom obliku do 2021. godine. I, dok gotovo svi (98%) kažu da su im organizacije već osetile i da će nastaviti da osećaju digitalni poremećajtransformaciju, 92% prepoznaju činjenicu da one moraju da evoluiraju da bi uspele u digitalnom svetu, a 75% smatraju da će se sektori u kojima rade suštinski promeniti u narednih pet godina.

Nesmanjeni intenzitet primene Fujitsu Cloud Servisa K5, ključnog elementa strategije Fujitsua za pristup oblaku i digitalnu transformaciju. Fujitsu nastavlja primenu svojih K5 PaaS oblak-servisa u javnom i privatnom sektoru, dajući na taj način klijentima veći izbor regiona i lokacija za lokalno skladištenje podataka koje ispunjavaju zakonske zahteve za postupanje sa osetljivim podacima, i obezbeđujući im prednosti novih Fast IT i oblak-tehnologija.

Stvaranje novog sajber-obezbeđenja u EMEIA regionima: Fujitsu pokreće novo sajber-obezbeđenje u regionima EMEIA pomažući tako klijentima da poboljšaju otpornost na sajber-napade, u okviru globalno integrisane bezbednosne ponude. Cilj Fujitsua je da zaštiti sredstva klijenata i obezbedi kontinuitet poslovanja kroz stalni nadzor sistema radi sprečavanja svih oblika pretnji i napada sa mreže.

Veći akcenat na Fujitsu rešenja sa veštačkom inteligencijom, kao što je novo rešenje u zdravstvenoj zaštiti, uvedeno da bi se poboljšalo kliničko odlučivanje, nakon uspešne probe na Klinici San Carlos u Madridu. Ovo rešenje, razvijeno na osnovu iscrpnog istraživanja u primeni napredne analize podataka u medicinskim aplikacijama, koristi vrhunsku tehnologiju Fujitsu Laboratorija za obezbeđivanje anonimnosti i za analizu podataka, razvijenu da ispuni konkretne potrebe španskog zdravstvenog sektora. Ova tehnologija će predstavljati osnovu za novi Interfejs za programiranje aplikacija u zdravstvu (API), koji će biti integrisan u Fujitsuov oblak ili isporučen lokalno lokalno u privatnom klasteru ili oblaku.

Kontakt

Ibolya Beres
Elektronska adresaemail: Ibolya.Beres@ts.fujitsu.com

Aneliya Petkova
Elektronska adresaemail: anelia.petkova@ts.fujitsu.com

O kompaniji Fujitsu: http://www.fujitsu.com/rs/Pažnja: Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.