AAA

OMS | 31.01.2017 10:05

Fudžicu nudi vrhunsku poslovnu kompjutersku fleksibilnost sa svoja tri nova tableta

Danas Fudžicu (Fujitsu) predstavlja tri dvofunkcionalna tableta za poslovne ljude. Novi FUJITSU Tablet LIFEBOOK P727, prvi dvofunkcionalni i na punih 360 stepeni sklopiv tablet, omogućava novi nivo fleksibilnosti u poslu koji zahteva kretanje. On rešava dilemu izbora izmedju tableta i PC-ja kombinujući najbolje iz oba i omogućava savršeno korisničko iskustvo u svim oblastima digitalnog rada na bilo kom mestu i u bilo kojim uslovima.

LIFEBOOK P727 je lak, tanak, dvofunkcionalan i promenljiv uredjaj sa ekranom od 12,5 inča. Pretvara se iz dvostranog noutbuka u snažan tablet onda kada tastatura nije potrebna, razrešujući time dilemu oko toga treba li na put nositi tradicionalni noutbok, tablet, ili oboje. Može se koristiti na četiri načina  –  kao klasični dvostrani uredjaj, dekstop, tablet, ili kao takozvani "šator" (tent), dajući korisnicima slobodu izbora zavisno od toga šta im najviše odgovara – i podržava višestruke oblike imputa, uključujući tačskrin, digitalizujuću olovku ili tastaturu. Mogućnost okretanja za 360 stepeni znači da se tastatura može u potpunosti skloniti iza ekrana. Mogućnost za 4G/LTE konekciju i baterija koja traje do 10 časova čine LIFEBOOK P727 uredjajem koji se može koristiti u svakoj prilici.

Fudžicu takodje predstavlja i FUJITSU Tablet LIFEBOOK T937, najnoviji u dugom nizu promenljivih tableta, gde se ekran može rotirati za 360 stepeni oko svoje ose. S težinom od samo 1,3 kg, njegov uzan i fleksibilan dizajn omogućava korisnicima da prelaze sa izuzetno pokretljuvog noutbuka od 13,3 inča na tablet, što daje mogućnost za izuzetno dinamičan način rada kako u kancelariji tako i na putovanju.

Treći novi model FUJITSU Tablet STYLISTIC R727 sa ekranom od 12,5 inča, druga generacija Fudžicujevog popularnog STYLISTIC R dvofunkcionalnog uredjaja, je moćni tablet sa odvojivom tastaturom. Kombinujući krajnje produktivan noutbuk sa prednostima tableta, STYLISTIC R727 nudi novi nivo performansi i predstavlja savršen uredjaj za zauzete poslovne ljude u stalnom pokretu.

Svojom novom serijom vrhunskih dvofunkcionalnih uredjaja Fudžicu nudi poslovnim ljudima veću fleksibilnost i pokretljivost i predstavlja odgovor na povećane poslovne potrebe digitalizovanog radnog mesta, posebno kada je reč o onima koji rade na putu, u timovima, i koriste svoje uredjaje na više načina. Prema nedavnom istraživanju sa 1.500 šefova sektora za informacionu tehnologiju i drugih rukovodilaca u kompanijama, tableti će igrati ključnu ulogu u digitalnoj transformaciji, a hibridni i dvofunkcionalni uredjaji biće odgovor na nove zahteve za većom produktivnošću i otvaraće nove scenarije korišćenja. Istraživanje je pokazalo da su tableti deo mobilne strategije 60 odsto anketiranih kompanija. Više od dve trećine anketiranih razmatralo je ili planiralo nabavku tableta u bliskoj budućnosti. Sektori kao što su obrazovanje, ugostiteljstvo, državne ustanove i saobraćaj navele su nabavku tableta kao jedan od svoja tri prioriteta.

Marta Fjorentini (Fiorentini), šef istraživanja u analitičkoj firmi koja je vršila ovo istraživanje, kaže: "Potreba za tabletima u kompanijama je u porastu. U našem nedavnom istraživanju, šefovi odseka za informacionu tehnologiju rekli su nam da im je u 2017. prioritet nabavka tableta, čak i pre nego klaud (cloud) kompjutera. Kad je reč o investiranju u IT sektor, ti rukovodioci smatraju da su tableti od najvećeg značaja s obzirom na tri infrastrukturna elementa  –  skladištenje, servere i noutbuke. Kompanije vole tablete zbog njihove učinkovitosti i zato što zaposlenima omogućavaju fleksibilnost i veću produktivnost. Zbog toga većina ovih anketiranih rukovodilaca smatra da je ulaganje u dvofunkcionalne uredjaje apsolutni prioritet".

Rudiger Landto, šef kompjuterskih uredjaja za klijente u Fudžicu EMEIA-i, kaže: "Digitalizacija suočava kompanije sa mnogo novih zahteva, od kojih je jedan veća fleksibilnost i pokretljivost zaposlenih, kao i sposobnost da se efikasno primene novi digitalni procesi. Bez obzira na svoju veličinu, kompanije treba da snabdeju svoje zaposlene prenosivim ali snažnim uredjajima, i tableti su u mnogo firmi glavni predmet ulaganja. Medjutim, opremanje zaposlenih i tradicionalnim laptopovima i tabletima predstavlja veliki finansijski teret. Sa svojom naprednom dvofunkcionalnošću, naši novi tableti su dovoljno snažni i višestrani, tako da mogu da posluže kao primarni kompjuterski uredjaji, pa čak i da u potpunosti zamene noutbuke u svetu biznisa".
Sva ova tri dvofunkcionalna uredjaja sadrže Intel procesore najnovije generacije i imaju bolju performansu i dugotrajniju bateriju, što sve doprinosi povećanoj produktivnosti. Imaju takodje I zaštitu predvidjenu za kompanije, uključujući i PalmSecure tehnologiju za verifikaciju bez dodira.

Fotografije se mogu naći  na sajtu AP Images (http://www.apimages.com)

Kontakt:
Ibolya Beres
Elektronska adresa: Ibolya.Beres@ts.fujitsu.com

Aneliya Petkova
Elektronska adresa: anelia.petkova@ts.fujitsu.com

O kompaniji Fudžicu: http://www.fujitsu.com/rs/


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.