AAA

OMS | 24.03.2017 18:20 > 24.03 19:10

Dva nova izvanredna LIFEBOOK modela


Fujitsu nudi neprevaziđenu mobilnost uz dva nova izvanredna LIFEBOOK modela

Fujitsu je predstavio novi najjači model noutbuk računara za region EMEIA (Evropa, Bliski istok, Indija, Afrika) međunarodno izdanje Fujitsu notebook LIFEBOOK U937. Sa težinom od samo 920 grama, najlakši ultra-prenosni model Fujitsu se pridružuje ekskluzivnom klubu notebook-va sa ekranima od 13,3 inča, sa trajnošću baterije od 15 i više sati.

LIFEBOOK U937 ne potpada pod laku kategoriju u smislu performansi, snage i mogućnosti povezivanja. Krase ga najnoviji Intel® Core™ i7 procesor sedme generacije, SSD diskovi, a operativni sistem je Windows 10 Pro, što ga čini savršenim izborom za menadžera kome treba više od tableta kada je van kancelarije. Sa tastaturom pune konfiguracije, ekranom osetljivim na dodir od 13,3 inča i 4G/LTE sposobnošću, LIFEBOOK U937 obazbeđuje slobodu za rad, svuda i bilo kada.

Kompromisa nije bilo ni kod bezbednosnih karakteristika LIFEBOOKa U937, gde biometrijske bezbednosne mogućnosti sada spadaju u standardnu opremu, uz izbor između čitača otiska prsta ili beskontaktnog čitača mreže krvnih sudova. Dodatna zaštita dolazi uz integrisani SmartCard čitač i TPM 2.0 enkripciju podataka. Kućište od magnezijuma čini da je LIFEBOOK U937 čvrst i spolja.

U mnogim slučajevima do sada, kraće trajanje baterije, niže performanse ili ograničena mogućnost povezivanja npr. potreba da se koriste dodatni uređaji ili utičnice bili su neophodni da bi se dobio lakši notebook. Sa LIFEBOOK U937, ovo više nije neophodno, jer on obezbeđuje autonomiju od više od 15 sati, a ima i potpuni set interfejsa za povezivanje LAN i HDMI pune veličine, integrisani WLAN/WWAN i Bluetooth. Kao dodatnu pogodnost, Fudžicu nudi i USC-C port replikator, gde se može povezati spoljni monitor, miš, tastatura ili drugi periferni uređaji.

Ruediger Landto, šef Fujitsu Sektora za klijent računare u EMEIA (Evropa, Bliski istok, Indija, Afrika), kaže: "U prethodnom periodu, menadžeri kojima je trebao ultra-laki notebook računar su bili prisiljeni da biraju između mase, performansi, trajanja baterije i bezbednosti. Sada mogu da imaju apsolutno sve od toga, jer je Fujitsu napravio proboj tako što je stvorio uređaj koji nudi sve to. Tokom razvoja LIFEBOOKa U937, merili smo svaki gram, i cilj nam je bio da naš najjači LIFEBOOK model ima manje od jednog kilograma. Sa ponosom predstavljamo jedini 13,3-inčni notebook sa biometrijskim sigurnosnim karakteristikama kao standardnom opremom, uz bateriju koja bez problema traje čak i tokom celog radnog dana, a koji može sve ovo i težak je samo 920g."

Novi dugotrajni LIFEBOOK S937 za profesionalce u pokretu

Pored LIFEBOOKa U937, Fujitsu je predstavio i novi LIFEBOOK S937, notebook sa baterijom koja ni najzahtevnijeg poslovnog korisnika neće izdati ni tokom najdužeg radnog dana. Novi model je savršen za zahtevnog korisnika kome treba dobro osvetljenje ekrana, osvetljena tastatura i puna računarska snaga i to tokom celog dana, jer obezbeđuje 15 i više sati rada kao standardnu mogućnost. A ono što premašuje očekivanja je sekundarna baterija u LIFEBOOK S937 aparatu, koja se uključuje u modularni ulaz i obezbeđuje dodatnih šest sati rada. Što se tiče bezbednosti, na raspolaganju su senzori otiska prsta ili čitač mreže krvnih sudova, SmartCard čitač i TPM 2.0, radi zaštite podataka od neovlašćenog pristupa.

Napomena za urednike

Masa može da varira u zavisnosti od konfiguracije sistema.

Karakteristike LIFEBOOKa U937: Intel® Core™ procesor sedme generacije
 Ergonomski displej od 13,3 inča, sa zaštitom od blještanja, u varijanti Full HD ili HD Glare Touch
 PCIe interfejs za bržu obradu podataka
 Mogućnost povezivanja najbolja u klasi, sa integrisanim WLAN, Bluetooth i opcionim 4G/LTE (Cat 6)
 Super-bezbedna biometrijska potvrda identiteta, bilo putem PalmSecure tehnologije čitanja mreže krvnih sudova ili senzora otiska prsta, uz integrisani SmartCard čitač
 Trajanje baterije od 11 sati
 USB-C port replikator omogučuje deljenje radnog mesta
 Utičnice u punoj veličini otklanjaju potrebu za adapterima
 Kućište od magnezijuma obezbeđuje trajnost
 Ultra lagan, već od 920 grama, i sa debljinom od samo15,5mm

Glavne karakteristike LIFEBOOKa S937:
 Intel® Core™ procesor sedme generacije
 Ergonomski ekran od 13,3 inča, u varijanti Full HD i opcijom unosa komandi dodirom
 Neograničena mogućnost povezivanja sa 4G/LTE, WLAN, NFC
 USB 3.0 sa Anytime USB Charge funkcionalnošću, LAN utičnicom pune veličine, VGA i HDMI interfejsima
 Opciono biometrijsko utvrđivanje identiteta sa PalmSecure senzorom mreže krvnih sudova ili senzorom otiska prsta i integrisanim SmartCard čitačem
 Izvanredan kapacitet baterije moguć rad i do 21 sata
 Port replikator omogućuje iskustvo kao na desktop računaru
 Opcioni drugi tvrdi disk, Blu-Ray disk ili DVD Super Multi Drive
 Utičnice u punoj veličini otklanjaju potrebu za adapterima
 Robusno kućište od magnezijuma i odmorište za ruke od aluminijuma
 Super lagan, od 1,19 kg

Kontakt:
Ibolya Beres
Elektronska adresa: Ibolya.Beres@ts.fujitsu.com

Aneliya Petkova
Elektronska adresa: anelia.petkova@ts.fujitsu.com

O kompaniji Fudžicu: http://www.fujitsu.com/rs/Pažnja: Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu. U slučaju bilo kakvih pitanja u vezi sa sadržinom ovog teksta, obratite se kontaktima navedenim u saopštenju.


(Kraj OMS poruke)


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.