AAA

PREGLED-OMS | 11.04.2019 12:00 > 11.04 12:00

Knjiga Misli i obogati se u ponudi Vulkan izdavaštva

Knjigu za sve ljubitelje uspeha "Misli i obogati se" napisao je čuveni američki autor motivacionih knjiga Napoleon Hil. Neverovatna istraživanja i organizovane informacije, nastale dugogodišnjim Napoleonovim zalaganjem i radom, i danas dopiru do čitalaca širom sveta.

U periodu od dvadeset pet godina, Hil je uz pomoć jednog od najbogatijih ljudi u to vreme, Endrua Karnegija, razgovarao sa stotinama uspešnih muškaraca i žena i tako otkrio moćnu formulu za uspeh, koju je preneo na stranice knjige "Misli i obogati se". Novo izdanje predstavlja povratak na originalnu verziju, sa beleškama, fusnotama, završnim napomenama i prilozima. Vanvremenska poruka koju knjiga nosi pomoći će vam da ostvarite svoje ciljeve, otkrijete moć kreativnosti i mašte, i dođete do bogatstva u svakom aspektu života.

Napoleon Hil bio je izuzetno poštovan i uticajan pisac prvih modernih knjiga o motivacionom i ličnom razvoju. Njegova poznata, kako je mnogi nazivaju, knjiga za sva vremena "Misli i obogati se" prodata je u više od šezdeset miliona primeraka. Autor je osnovao neprofitnu fondaciju koja i dan-danas ostvaruje misiju podučavanja. Njegove knjige, audio-zapisi i ostala sredstva pomažu ljudima širom sveta da postignu ciljeve i osiguraju sebi finansijski uspeh i životnu ispunjenost.

Vulkan izdavaštvo do sada je objavilo veliki broj sličnih naslova među kojima su "Majstori uspeha – tajne koje vam stvarno menjaju život", "Uspeh, što da ne", "Manipulacija i moć" i drugi.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.