AAA

PREGLED-OMS | 15.04.2019 12:20 > 15.04 12:20

Vulkan izdavaštvo predstavlja knjigu Govor tela u ljubavi

Vulkan izdavaštvo predstavlja zabavnu i mudru knjigu "Govor tela u ljubavi". Zanimljivo štivo pisano za sve ljubitelje popularne psihologije odgovoriće na mnoga pitanja koja nas često muče. Pored korisnih i primenjivih saveta, knjiga je obogaćena duhovitim ilustracijama.

Govor tela je osnova udvaranja, koja pokazuje koliko smo dostupni, raspoloženi ili očajni. Neki udvarački postupci unapred su osmišljeni, a neki su sasvim nesvesni i instinktivni. Izuzetno su važni i za započinjanje veze i za njeno održavanje. Knjiga nastala iz pera autorskog para Barbare i Alana Piza "Govor tela u ljubavi" daje odgovore na pitanja koja nas najviše zbunjuju, a odnose se na pripadnike suprotnog pola. Kad je pročitate, mnogo toga ćete sagledati jasnije i moći ćete da protumačite signale koji su vam ranije izmicali. Svi aspekti ljubavnih odnosa biće vam jasniji, postaćete privlačniji i lakše ćete uvideti koga vi privlačite. Samim tim, opuštenije ćete zakazivati sastanke i graditi duge veze.

Autori Alan i Barbara Piz su bračni par koji zajedno piše bestselere o primeni psihologije u ljubavnom životu i poslu. Napisali su ih ukupno osamnaest, a čak deset se našlo na prvim mestima lista najčitanijih knjiga. Svake godine u tridesetak zemalja sveta održavaju brojne seminare iz oblasti primenjene psihologije. Njihove knjige prodaju se u više od sto zemalja i prevedene su na pedeset dva jezika.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.