AAA

PREGLED-OMS | 18.04.2019 12:30 > 18.04 12:30

Roman Trinaest u ponudi Vulkan izdavaštva

Ukoliko ste ljubitelji napetih trilera i neočekivanih obrta, roman "Trinaest" je pravi izbor za vas. Autora Stiva Kavanu kritika i publika nazivaju kraljem trilera, a njegove knjige prevedene su i objavljene na više od dvadeset jezika.

Junaci romana "Trinaest" Rejčel i Bobi Solomon bili su najpoznatiji i najmoćniji holivudski par. Čitav svet mogao je da bude njihov, međutim, sudbina se poigrala sa životima ovog uspešnog para. Rejčel je svirepo ubijena, a njen partner je optužen za brutalno ubistvo. Iako na prvi pogled deluje kao zločin iz strasti, zapravo je reč o jednom u nizu ubistava najinteligentnijeg serijskog ubice koji je hodao planetom. Još jednom je rešio da se zabavi. Ubio je da bi posmatrao predstavu s najboljeg mesta i bio siguran da će pogrešan čovek biti osuđen za zločin. Jer ovoga puta ubica ne sedi na optuženičkoj klupi. On je u poroti.

Autor trilera "Trinaest" Stiv Kavana detinjstvo je proveo u Belfastu, a zatim se preselio u Dablin da bi studirao pravo. Danas radi kao advokat građanskog prava na nekoliko poznatih slučajeva. Izabran je za program Amazon Rising Stars 2015. godine, kad je osvojio i nagradu ACES Saveta za umetnost Severne Irske.

Vulkan izdavaštvo do sada je objavilo veliki broj naslova sa sličnom tematikom, među kojima su trileri "Gde zlo spava" Daria Korentija, "Devojka koja je ćutala" Mikaela Jorta i Hansa Rosenfelta i "Čovek iz lavirinta" Donata Karizija.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.