AAA

PREGLED-OMS | 10.05.2019 13:15 > 10.05 13:15

Knjiga Isidora Mun kreće u školu u Vulkančiću

"Isidora Mun kreće u školu" je prva knjiga svetski poznatog bestseler serijala, do sada prevedenog na čak dvadeset devet jezika. Duhoviti obrti, neobične avanture i junaci s kojima je lako poistovetiti se neće vam dozvoliti da zatvorite korice knjige

Glavna junakinja Isidora Mun je posebna jer je drugačija. Njena mama je vila, a tata vampir. Ona je i jedno i drugo. Obožava slepe miševe i svoju crnu baletsku suknjicu, ali podjednako voli i sunčevu svetlost, magični štapić i Ružičastog Zeca. Kada dođe vreme da krene u školu, Isidora nije sasvim sigurna gde je njeno mesto: u školi za vile ili školi za vampire? U svetu prepunom crno-belih podela i suprotnosti, Isidora ne pripada nijednom kalupu. Nesvakidašnji serijal o devojčici koja je pola vila, a pola vampir, otkriće vam sve lepote prihvatanja sebe onakvim kakvi jeste. Iako ponekad deluje zbunjujuće, pripadanje različitim svetovima može da bude veoma zabavno.
Autorka Harijet Mankaster rođena je u Saudijskoj Arabiji, nakon čeka se s porodicom preselila u Veliku Britaniju. Bavi se ilustrovanjem i pisanjem, a njena opsesija jeste pravljenje minijatura ljudi i njihovih svetova.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.