AAA

PREGLED-OMS | 17.03.2017 11:35

Severina i Goran Karan na promociji albuma 'Naša bila štorija'


Severina i Goran Karan promovisali su album "Naša bila štorija" u Muzeju grada Splita, a tom prilikom pevačica je ispričala kako su nastale pesme sa albuma i za svoj rodjendan najavila promociju mjuzikla u splitskoj dvorani Gripe 21. aprila

"Blagoslovljena što sam deo ove priče. Kad je Goran prvi put došao kod mene kući kako bi mi odsvirao ove pesme, zatekla se kod mene i moja majka. Prva je počela plakati, a ja odmah za njom. I kad sam, pre neki dan dobila CD, a već je od tog prvog slušanja prošlo osam godina, opet sam zaplakala. Moja mama se ponaša kao da do sada ništa nisam otpevala, ona samo čeka ‘Našu bilu štoriju’. Rekla mi je kako od 'Dalmatinke' i 'Virujem u te' nisam ništa otpevala njoj za dušu. Ponosna sam i sretna što sam iz ovog grada i jedva se čekam vratiti u Split", rekla je Severina na promociji albuma 'Naša bila štorija' u Muzeju grada Splita.

Kako će koncertna promocija mjuzikla započeti u splitskoj dvorani Gripe 21. aprila, baš na njen rodjendan, pevačica se našalila da su joj kolege smestile kako bi ih kasnije vodila na večeru. Ulaznice za koncert na Gripama već su u prodaji

Promocija se nastavila u pesmi i dobrom raspoloženju, a prisutne je nasmejao i autor Neno Ninčević.

"Hvala Bogu da smo svi živi i zdravi i ovoj prekrasnoj ekipi, koja je ovim pesmama dala dušu. Hvala mom gradu što mi je, kao detetu s Brda, dao priliku doći i u centar grada, u ovaj prekrasan muzej, mada sam i ja muzejski primerak, koliko godina imam. Mi smo brzo napisali stvari za ovaj mjuzikl, ali kasnije neke stvari nisu išle tokom koji smo želeli. Mislio sam da neću doživjeti premijeru, ali se nadam da će do koncerta na Gripama biti sve u redu", našalio se Ninčević.

Album u luksuznom digipack izdanju u prodaji je od prošlog petka i sadrži 16 pesama u izvodjenju Severine, Gorana Karana, Danijele Martinović, Giuliana, Tedija Spalata, Stefana Kokoškova, Arijane Čuline i Snježane Šinovčić Šiškov.

Bogato je opremljen knjižicom od 32 stranice s atraktivnim fotografijama sa snimanja spotova, stihovima pesama, izjavama autora i sjajnim uvodnim monologom lika Ćiribimbaša koji savršeno opisuje likove, odnose zavađenih porodica, Split '70-ih godina i njegov jedinstveni mentalitet.

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

(Kraj OMS poruke)


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.