AAA

PREGLED-OMS | 24.03.2017 12:40 > 24.03 12:44

Severina najavila singl 'Otrove'


Severina u ponedeljak, 27. marta preko društvene mreže Facebook objavljuje spot za novu pesmu 'Otrove'.

Svi koji su čuli pesmu i videli spot, slažu se da je ovo pesma koja može stati uz bok svetskoj produkciji te da će biti veliki klupski hit, navodi se u saopštenju izdavačke kuće Mjuzik star prodakšn.
 
"Nakon što je pre manje od dva meseca objavila baladu 'Kao', koja je na YouTubeu dosad preslušana preko 10 miliona puta, Severina u ponedjeljak, 27. marta, tačno u podne na svojoj Facebook stranici premijerno objavljuje spot za novu pesmu 'Otrove' drugi po redu singl s nadolazećeg albuma. Svi koji su do sada čuli pesmu i videli spot, slažu se da je ovo pesma koja može stati uz bok svetskoj produkciji te da će biti veliki klupski hit, koji je za Severinu napisao kantautor Jala Brat, navodi se u saoštenju.
 
"Pesma je nastala u par kasnih sati i radjena je samo za Severinu. Iskrena je i ima jasnu poruku u kojoj će se naći svi oni koje je ljubav bar jednom 'otrovala'", rekao je Jala Brat.
 
Pesma 'Otrove', čiju muziku i tekst potpisuje Jala Brat, a aranžman KC Blaze, na Severinu baca novo svetlo, iako je odavno dokazala da je muzički kameleon te da se snalazi u svim muzičkim žanrovima, navode iz muzičke kuće.
 
Ekranizaciju spota potpisuje Petar Pašić, režiser dosadašnjih Severininih spotova za pesme 'Sekunde' i 'Silikoni'.
 
Foto: Jelena Balić
Fotografije u visokoj rezoluciji dostupne su na: https://we.tl/rmRUWkeFNG


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.


(Kraj OMS poruke)


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.