AAA

PREGLED-OMS | 01.06.2017 12:35

Severina najavljuje novi singl “Mrtav bez mene”


''Da li znaš da si mrtav bez mene, imat ćeš sve druge žene, samo ja ću na tvoju bol uvijek imat monopol".

Nakon prva dva najavna singla s nadolazećeg albuma, "Kao" i "Otrove", koja u svega četiri meseca broje čak 40 miliona YouTube pregleda, Severina je danas putem društvenih mreža najavila i treći – 'Mrtav bez mene', koji će premijerno biti objavljen u ponedeljak, 05. juna, tačno u podne na Severininoj Facebook stranici.
 
Svi koji su čuli ovu numeru, složili su se kako to može da otpeva samo Severina. ''Da li znaš da si mrtav bez mene, imat ćeš sve druge žene, samo ja ću na tvoju bol uvijek imat monopol.'' Pevačicin autorski tim ističe da je osim njene vrhunske interpretacije odlična i glazba i moćan tekst.
 
''Ovo je teška pesma, ali joj nisam mogla odoleti. Muziku je napisao odlični Damir Handanović, a Marina Tucaković me je pitala ''Kakav tekst želiš''? Rekla sam: ''Jako izluđen od ljubavi, i krvav''. Uspela je, naravno. Jedan od stihova je: Ne zanosi se, ove suze su zle i nisu dokaz boli, to te moja mržnja voli. Tko bi joj odolio?'' – izjavila je Severina.
 
Spot, za koji je zaslužan Severinin dugogodišnji saradnik Darko Drinovac, dokaz je da snažne emocije ne trebaju ništa osim onoga u kome su.
 
"Mrtav bez mene" je 3. po redu singl s nadolazećeg albuma koji će biti objavljen u dva dela; prvi početkom jula, a drugi deo na jesen, što je još jedna novost u domaćoj diskografiji.

"Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu."

(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.