AAA

PREGLED-OMS | 15.03.2023 11:55 > 15.03 11:56

PROvereno pouzdan čuvar zdravlja cele porodice već 20 godina

Da li znate da na svakih 20 sekundi nekome zatreba proveren Probiotic i da zato odlazi u apoteku po svoju kutiju, svoju dozu zdravlja? Pomnožite to sa dvadeset godina vernosti, vrednosti, inovativnosti, kvaliteta brenda i dostupnosti Probiotskih preparata. Odmah ste prepoznali o kome se radi, zar ne?

Iako je na tržištu Srbije danas prisutno više od 100probiotskih preparata, što je dodatni izazov i podsticaj za neprekidno usavršavanje i praćenje najnovijih naučnih dostignuća, zadovoljstvopotrošača iznova potvrđuje kome se najviše veruje. Tradicija duga 20 godina i saradnja sa stručnjacima iz kanadsko-francuskog Instituta Lallemand Rossel, koji koriste isključivo prirodne i bezbedne sastojke, dokazuju zašto je baš PRObiotic kompanije Hemofarm najprodavanijiprobiotski preparat.Verujemo da je pre dve decenije predstavljalo veliki izazov lansirati prvi domaći probiotski preparаt i nedugo posle toga zauzeti i držati vodeće mesto na srpskom tržištu sve do danas.
Kako sam naziv ovih farmaceutskih oblika potiče od grčkih reči Pro – za i Bios – život u skladu sa potrebama tržišta i najnovijim istraživanjima pažljivo odabranih sojeva probiotskih mikroorganizama, normalnih stanovnika vaše crevne mikrobioteneophodnih „za život“ dece i odraslih, kompanija Hemofarm proizvela je svoju prvu liniju probiotika. Uvreme pojave, ovakav preparat bio je ekskluziva, a danas je porodica PRObiotikapostala neraskidivi deo svake kućne i putne apoteke. Ključni faktor uspeha Probiotic® kapsula činili su pre svega optimalan sastav itehnologijamikrokapsuliranja, gde je broj bakterija u svakoj kapsuli sadržaopreporučenudozu od 5 milijardi CFU. Timejeuz savremen način proizvodnjeomogućeno i komforno doziranje od samo jedne kapsule dnevno.Do sada već svi znaju da je Probiotic® namenjen prevenciji putničke dijareje i da se koristi najmanje 5 dana pred put kao i vreme tokom putovanja,kako bi se sprečila pojava stomačnih tegoba uzrokovana promenama sredine.

Tokom prvih 20 godinapostojanja proizvoda, Probiotic® je imao i veliku podršku stručne javnosti, farmaceuta i lekara, koji su vredno radili na edukaciji krajnjih potrošača o značaju upotrebe probiotskih preparatai njihovom pozitivnom uticaju na zdravlje.Usledila su i priznanja: prestižna međunarodna nagradu EDA (European Design Awards) za najbolji dizajn pakovanja proizvoda iz oblasti farmaceutike, a linija probiotskih preparata zaslužno dobija i Grand Prix za najbolji dizajn pakovanja u Srbiji u okviru Packtivity2 programa. Dobro prepoznatljivo pakovanje sa tradicionalnom šarom i danas izdvaja Hemofarm probiotike među mnogobrojnim preparatima konkurencije.

Porodica probiotika nastavila je da se iz godine u godinu uvećava, pa je krajem 2007. godine Probiotic® dobio svoju prvu ekstenziju u vidu ProbioKid immuno® koji je tada bio prvi sinbiotik koji se pojavio na našem tržištu.Poverenje potrošača sa jedne strane i želja da se stručnoj i opštoj javnosti ponude što inovativniji proizvodi, proizvela je nove članove porodice probiotika: Probiotic®Forte, Probielle®IBSolution, Probiodrops kapii S.Boulardii Bulacol®.Danas porodica Hemofarm probiotika nudi rešenje za različite digestivne probleme, a samim tim pozitivno utičei na opšte zdravlje.

Kompanija Hemofarm je povodom velikog jubileja brenda Probiotic odlučila da, kao znak zahvalnosti svojim potrošačima, omogući dostupnim S. Boulardii Bulacol, proizvod iz proverene porodice probiotika, po posebnim rođendanskim cenama u svim apotekama u Srbiji. Ovaj gest predstavlja nastavak misije ove kompanije da kvalitetne i proverene preparate učini lako dostupnimsvima koji žele da sačuvaju svoje zdravlje.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.