AAA

ONAMA | 02.05.2015 15:49 > 27.10 13:34

O nama

Novinska agencija Beta je medijska kuća u privatnom vlasnistvu sa tradicijom objektivnog i nepristrasnog informisanja od 1994. godine

Betinina uređivacka politika je nezavisna od političkih i ekonomskih pritisaka, zasnovana na poštovanju prava, etičkog kodeksa i najviših standarda novinarske profesije.

Misija Bete je unapredjenje civilnog društva u Srbiji, kroz podsticanje odgovornog i etičkog informisanja. Cilj agencije je pravovremeno, objektivno i profesionalno izveštavanje o svim važnim događajima u Srbiji, regionu i svetu.

Tim Agencije cine profesionalci iz različitih oblasti, organizovani i obučeni da reaguju brzo i kvalitetno. Beta je medijska kuća sa jednom od najvećih i najpouzdanijih dopisničkih mreza u Srbiji, regionu i svetu, koja uspešno radi godinama.

Beta svakodnevno, iz sata u sat, obezbeđuje kontinuiranu ponudu vesti, fotografija, video i audio materijala. Produkcija na godišnjem nivou broji preko 150.000 informacija na srpskom i engleskom jeziku, 540.000 fotografija i 18.000 audio i video zapisa.

Betinu profesionalnu reputaciju potvrđuju korisnici njenih usluga u zemlji i inostranstvu. Servisi Bete su nezamenjiv izvor za većinu relevantnih medija u Srbiji i regionu, dopisništva vodećih svetskih medija, brojne organizacije, institucije i privredu.

Poseban aspekt Betinih aktivnosti u pogledu podsticanja demokratskih procesa, razvoja civilnog sektora i postovanja ljudskih i manjinskih prava je implementacija društveno relevantnih projekata.

Informativni portal Euractiv Srbija je jedinstven projekat na teritoriji zemalja bivše Jugoslavije, posvećen aktivnostima Srbije i Zapadnog Balkana u procesu evrointegracija. Portal je deo evropske mreže portala EurActiv sa centrom u Briselu, čiji je sadržaj dostupan na 15 jezika.

Portal Zelena Srbija je posvećen očuvanju i unapređenju zdrave životne sredine. Na portalu su besplatno dostupne aktuelne dnevne informacije, fotografije i video zapisi na temu životne okoline u Srbiji i svetu.

Betina fotografija godine je jedini međunarodni konkurs profesionalne medijske fotografije na tlu Jugoistočne Evrope, koji od 2004. godine povezuje profesionalce i afirimiše slobodu izražavanja i značaj fotografije. 

Radio Sto plus je jedina radio stanica sa regionalnom frekvencijom za teritoriju Sandžaka. Težiste programa je na objektivnim informacijama i dokumentarnim emisijama relevantnim za građane Sandžaka, sa ciljem afirmisanja vrednosti civilnog društva i tolerancije.KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.