AAA

POLITIKA | 10.12.2018 15:25

Stamatović Jovanoviću: U kampu na Zlatiboru decu smo učili rodoljublju a ne veleizdaji

Predsednik opštine Čajetina i Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović odbacio je danas kao neistinite optužbe lidera Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomira Jovanovića da je organizovao "paravojni kamp" na Zlatiboru u kome su "ruski agenti željni krvi" obučavali maloletnike "za nekakve ratove i agresivno ponašanje".

Navodeći da je Čajetina jedina opština u Srbiji koja ima Kancelariju za saradnju sa Rusijom, Stamatović je u saopštenju potvrdio da je ta lokalna samouprava pomogla održavanje "Omladinsko-patriotskog kampa" na Zlatiboru, "ali ne sa ciljem izazivanja krvoprolića i organizovanja puča već smo ih učili rodoljublju i ljubavi, a ne veleizdaji i mržnji, da vole svoje a poštuju tudje".

"Bilo je i ruskih instruktora, ali omladinci se nisu podučavali agresiji i nasilju već onome što smo i mi stariji učili na časovima opštenarodne odbrane i društvene samozaštite. A puške nisu bile ruske kao što laže naprednjački komesar za rasrbljivanje Srbije Čedomir Jovanović, već plastične kineske igračke", naveo je Stamatović, a prenela Zdrava Srbija.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.