AAA

POLITIKA | 14.12.2018 13:20

Deo opozicionih poslanika u Skupštini Srbije poziva gradjane sutra na protest

Deo opozicionih poslanika u Skupštini Srbije pozvao je gradjane da dodju sutra na protest na plato ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu.

Zajedničkoj konferenciji za novinare u Skupštini Srbije prisustvovali su poslanici Demokratske stranke, Deri, Pokreta za spas Srbije Nova Srbija, Socijaldemokratske stranke-Narodne stranke i Pokreta centra.

Šef Dveri Boško Obradović pozvao je gradjane da se pridurže protestu i šetnji pod nazivom "Jedan od pet miliona" i pošalju poruku da nije normalno da se ne poštuje njihov zahtev o zaustavljanju nasilja.

Sanda Rašković Ivić rekla je da je potrebno da na protestu pokažu da ih ima dovoljno da predsednik Srbije Aleksandar Vučić sedne sa njima za sto i sasluša šta imaju da mu kažu.

Prošle subote u Beogradu na istom mestu organizovani su protest, a potom i šetnja pod nazivom "Stop krvavim košuljama", povodom napada na lidera Levice Srbije Borka Stefanovića i jednog od lidera Saveza za Srbiju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je posle protesta da neće podleći takvom pritisku i da neće ispuniti nijedan zahtev makar ih se okupilo i pet miliona.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.