AAA

POLITIKA | 25.12.2018 10:30

Stamatović: Nismo kupili priznanje Inovativni menadžer

Predsednik opštine Čajetina i Zdrave Srbije Milan Stamatović izjavio je da opština nije kupila priznanje"Inovativni menadžer godine" koje dodeljuje Akademska unija Oksforda.

Navodi o tome da je kupio to priznanje i da je navodno izjavio da je završio Oksford, prema njegovim rečima, deo su sinhronizovane propagandne akcije odstrela političkih protivnika.

"Sada je više nego jasno da nam je naprednjačka kamarila potpisala 'smrtnu presudu' onog trenutka kada smo najviše funkcionere SNS zatekli na delu, sa rukama do lakata u medu, u pokušaju kradje 2.213 hektara najskuplje državne zemlje na Zlatiboru", tvrdi Stamatović.

On je kazao da su mu naprednjaci, još u vreme prošlogodišnjih predsedničkih izbora, kao predsedničkom kandidatu, upućivali najgroznije lične uvrede, medju kojima su bile i lažne optužbe da je istovremeno, i ruski i ukrajinski špijun, a sada kažu da iza oksfordske nagrade koju je opština Čajetina zaslužno dobila, stoji ukrajinska mafija.

Stamatović je kazao da je "režim u paničnom strahu" od dolaska monitoring komisije Saveta Evrope koja će ispitivati razmere naprednjačke odmazde nad opozicionim opštinama Čajetinom, Paraćinom i Šapcem.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.