AAA

POLITIKA | 18.01.2019 16:20 > 18.01 16:35

Narodna stranka Kragujevac: Protesti pravi način borbe protiv aktuelne vlasti

Narodna stranka Kragujevac pozvala je Kragujevčane da se sutra u 18.00 u što većem broju pridruže protestnoj šetnji u tom gradu.

U saopštenju koje prenosi portal Glas Šumadije Narodna stranka Kragujevac ocenila je da su protesti pravi način borbe protiv aktuelne vlasti kada u zemlji vlada medijski mrak, institucije zaneme i nezadovoljstvo naroda i ogorčenost ne dozvoljava da se više ćuti.

"Šumadija se probudila i Kragujevčani su pokazali da ne žele više da stoje sa strane i da nemo posmatraju kako se lošim odlukama uništava njihov grad i cela zemlja, kako od nekadašnjeg centra celog regiona Kragujevac postaje ćorsokak svih puteva. Zato su odlučili da mirnim protestima pokažu svoje neslaganje sa sadašnjim stanjem u državi i društvu", navedeno je u saopštenju Narodne stranke Kragujevac.

Dodaje se da Narodna stranka Kragujevac podrškom protestima u Kragujevcu, Beogradu i svim ostalim gradovima u Srbiji daje svoj doprinos u borbi za socijalnu pravdu, slobodu, poštovanje zakona i bezbedan i dostojan život svih gradjana.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.