AAA

POLITIKA | 18.05.2017 19:30

Dačić brani Informer

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić rekao je danas da će Ministarstvo spoljnih poslova reagovati povodom izjave američkog ambasadora Kajla Skota o listu Informer.

"To je neprihvatljiv odnos prema novinarima. Niko nema prava da se tako odnosi prema medijima, a najmanje strane diplomate", rekao je Dačić u izjavi za Informer.

Skot je danas odgovarajući na pitanje novinarke Informera o tvrdnjama da se Srbiji koči proces pristupanja Evropskoj uniji jer se nekim zvaničnicima ne svidja kako premijer Aleksandar Vučić vodi zemlju, rekao da je "Informer najobičniji ološ".

"Oprostite da kažem, ali to neće biti jedina laž koju sam čitao u Informeru i verovatno neće biti zadnja. Ima informacija, na bazi takozvanih izvora za koje ja nemam pojma šta su. Informer je najobičniji ološ, kako kaže Vaš premijer, što se tiče vesti. Ima slobodnih medija, ali mediji bi trebalo da budu bazirani na činjenicama, a u Informeru ja ne vidim činjenice, vidim samo laži. Hvala lepo" odgovorio je Skot.

Dačić je dodao da "to neće proći tek tako" i da će ministarstvo "svakako reagovati ovim povodom".

KOMENTARI

Broj komentara : 1

ja19/05/2017 09:31

Ovo je sjajna vest. Skot ih je majstorski isprovocirao. Bravo! Sad konačno vidimo pravo lice beogradskog režima: Laž, laž i samo laž. Nije ih dugo ni držalo, ali ipak su uspevali da nas varaju prethodnih pet godina. No, ponašanje im se očigledno nije pomaklo od Miloševićevske politike, pa prema tome ili će uskoro biti 6. oktobra, ili će režim izazvati nove ratove a potom i novo bombardovanje.

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.