AAA

POLITIKAIZBORI | 23.05.2016 12:45 > 23.05 13:36

Radulović: SNS ima tanku skupštinski većinu

Predsednik Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović izjavio je danas da je na konsultacijama o formiranju nove vlade sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem razgovarao o dešavanjima u izbornoj noći i načinima da se spreče neregularnosti od 24. aprila, ekonomskoj situaciji u zemlji, stanju u medijima i dogadjajima u beogradskom naselju Savamala.

Radulović je posle konsultacija novinarima ispred zgrade Predsedništva kazao da je Pokret Dosta je bilo najjača opoziciona stranka u novom skupštinskom sazivu, kao i da je predsedniku Nikoliću rekao da Srpska napredna stranka Aleksandra Vučića ima tanku skupštinsku većinu.

"Govorili smo i o situaciji u medijima, gde premijer kontroliše veliki broj medija koji se koriste za blaćenje političkih protivnika. Predsednik je rekao da postoje problemi sa medijima, ali je bio i jako pažljiv u iznošenju stavova", kazao je Radulović.

Govoreći o slučaju Savamala, Radulović je kazao da je tokom razgovora sa Nikolićem ocenio da rušenje objekata u tom naselju nema veze sa politikom već da je to pitanje pravne države.

"Predsednik je u vezi sa dešavanjima u Savamali rekao kako on misli da to u Beogradu neće proći", rekao je Radulović.

On nije želeo da odgovara na pitanja novinara Informera i Studija B, navodeći da takva pitanja treba da mu postavi sam premijer Vučić umesto njegovog "propagandnog tima".

Na konsultacije posle Pokreta Dosta je bilo, došli su predstavnici koalicije Socijaldemokratske stranke, Liberalno demokratske partije i Lige socijaldemokrata Vojvodine Marko Djurišić, Čedomir Jovanović i Djordje Stojšić. Ta koalicija u Skupštini Srbije ima 13 poslanika.Povezane vesti:

Ne pada nam pamet da budemo u vlasti sa Vučićem

SRS na konsultacijama kod Nikolića oko 30 sekundi

Saradnja sa SNS-om zbog državnih interesa

Danas konsultacije kod Nikolića

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.