AAA

POLITIKAIZBORI | 09.06.2016 14:30 > 09.06 14:38

Ceo Odbor SDS u Beloj Palanci prešao u SNS

Na sednici Opštinskog odbora Socijaldemokratske stranke Srbije (SDS) u Beloj Palanci jednoglasno je doneta odluka da ceo Opštinski odbor ove stranke, na čelu sa predsednikom Goranom Miljkovićem, predje u Srpsku naprednu stranku (SNS).

Ovu informaciju o prelasku članova stranke Borisa Tadića u SNS nemoguće je proveriti jer se već dva dana na telefonske pozive ne javljaju aktuelni predsednik opštine i dosadašnjeg Odbora SDS-a Goran Miljković i njegov zamenik Dragan Živković.

Na telefonske pozive se ne javlja ni predsednik Odbora SNS-a u Beloj Palanci Aleksandar Simić.

Prema nezvaničnim rezultatima, na lokalnim izborima 24. aprila, SDS je osvojila 14 od 29 mandata, SNS-7, Socijalistička partija Srbije (SPS) pet, Jedinstvena Srbija (JS)  dva i Grupa gradjana jedan mandat.

Posle toga su SNS i SPS podnele 60 prigovora na regularnost izbora, koji su poništeni na svih 37 biračkih mesta.

Rok za ponovljene izbore je prošao početkom maja, a očekivalo se i uvodjenje prinudne uprave.

SDS je na minulum lokalnim izborima ubedljivo pobedila  -  osvojivši 14 od 29 mandata i za poništavanje rezultata izbora optuživala poražene stranke  -  SNS i SPS.

Predsednik Izvršnog odbora SDS-a Goran Bogdanović potvrdio je Agenciji Beta da je ceo Opštinski odbor SDS-a u Beloj Palanci prešao u SNS i rekao da je to veliko iznenadjenje o kojem predsednik opštinskog odbora nikoga nije obavestio.

Prema njegovim rečima, predsednik Odbora mu se ne javlja na telefonske pozive, tako da nema pravu informaciju, niti zna razloge za ovakvu odluku.

"Ovo je za nas zaista neočekivano da ceo Odbor na čelu sa predsednikom Goranom Miljkovićem predje u SNS jer su do juče optuživali i pljuvali SNS za poništavanje rezultata lokalnih izbora u ovoj opštini", rekao je Bogdanović.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.