AAA

POLITIKAIZBORI | 08.03.2016 08:35

SNS sa partnerima prvi predao listu za lokalne izbore u Novom Sadu

NOVI SAD, 8. marta 2016. (Beta) Koalicija predvodjena Srpskom naprednom strankom (SNS) kasno sinoć predala je Gradskoj izbornoj komisiji (GIK) u Novom Sadu 4.257 potpisa gradjana koji podržavaju kandidate te koalicije za lokalne izbore u Novom Sadu.
U ime koalicije, listu je predao predsednik novosadskog odbora "naprednjaka", gradonačelnik Miloš Vučević, koji je rekao da su potpisi skupljeni "u rekordno kratkom vremenu" od nešto više od tri sata.

"Naši kandidati zastupaće politiku koja znači otvaranje novih radnih mesta u Novom Sadu, smanjenje broja nezaposlenih, a ova koalicija je garant političke stabilnosti u gradu", rekao je Vučević i ocenio da će dobiti "ogromnu podršku" gradjana Novog Sada.

Pored predstavnika SNS-a, na listi "Aleksandar Vučić Srbija pobedjuje" nalaze se i kandidati iz Socijaldemokratske partije Srbije, Partije ujedinjenih penzionera Srbije, Srpskog pokreta obnove, Pokreta socijalista i Nove Srbije.

Vučević je kazao da osim pomenutih stranaka očekuje da će podršku toj listi na izborima dati i Samostalna demokratska stranka Srbije, grupa gradjana NS blok, stranka slovačke nacionalne manjine "Napred Slovaci", kao i još nekoliko stranaka i udruženja gradjana.

"Cilj nam je da nakon ovih izbora imamo odličnu saradnju sa republičkom vladom i sa novom pokrajinskom vladom, da ne bude kao što se dosada dešavalo nadgornjavanja na različitim nivoima vlasti, već da se okupimo oko zajedničkih projekata i da zajedno radimo na njihovoj realizaciji, a sve na dobit i u korist gradjana Novog Sada, Vojvodine i Srbije", rekao je Vučević.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.