AAA

POSMATRACI | 22.02.2017 14:05 > 22.02 14:33

U Programskom savetu RTS-a lica zaposlena u Predsedništvu Srbije

Upravni odbor Javne medijske ustanove Radio-televizije Srbije (RTS) izabrao je 15 članova Programskog saveta RTS-a, medju kojima su Ivona Katić i Aleksandar Zagorac koji su zaposleni u sektoru za saradnju sa medijima u Predsedništvu Srbije.

Članovi Programskog saveta izabrani su sa liste od 28 kandidata koje je predložio Odbor za kulturu i informisanje Skupštine Srbije.

Na sednici koja je održana 6. februara članovi Odbora iz redova opozicije najviše primedbi imali su jer su medju kandidatima i zaposleni u Predsedništvu Srbije.

Kako se navodi na sajtu RTS za članove Programskog saveta RTS-a izabrani su Mirjana Maksimović, Tijana Kasper, Želimir Gvardiol, Maja Radović, Ivona Katić, Borka Popović, Aleksandar Zagorac, Balša Djogo, Milivoje Pavlović, Predrag Obradović, Vladan Terzić, Ivan Karl, Snežana Cvetković, Vuk Žugić i Jovanka Todorović Savović.

Dodaje se da je izbor je obavljen u skladu sa Zakonom o javnim medijskim servisima i Pravilnikom o postupku i uslovima izbora imenovanih lica u JMU RTS.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.Posmatraci