AAA

PREGLED-OMS | 11.01.2019 11:30

Idealan poklon za devojčice: Knjige u čuvenom Gorjuss stilu

Prepoznatljive neobične Gorjuss devojčice koje ukrašavaju knjige, sveske, rančeve pa čak i odeću školaraca širom sveta, sigurno ste primetili. Sa minimalnom, ali upečatljivom ekspresijom na licima, odavno su se odomaćile u našem okruženju i postale deo svakodnevice. Gorjuss stil proizvod je čuvene londonske dizajnerske kuće Santoro, a ovaj svetski trend nije zaobišao ni Vulkančić. Knjige u obliku kofera, spomenar i jedinstvene modne kreacije idealan su poklon za decu stariju od osam godina.

Moj kofer pun uspomena drugačiji je od svakog spomenara, jer u njemu pored najintimnijih misli i osećanja možete opisati i sve jedinstvene događaje i doživljaje sa putovanja. Zapišite datume i mesta koja ste posetili, opišite ljude koje ste upoznali, prikupite mape, fotografije i recepte sa svih krajeva sveta! Na taj način će svaka uspomena biti zauvek sačuvana od zaborava.
Knjiga Moje modne kreacije sadrži modne predloge i kreativne ideje koje će rasplamsati maštu svake devojčice. Otkrijte kako da dizajnirate odeću za svaku priliku i godišnje doba u jedinstvenom Gorjuss stilu, a sve to uz mnoštvo dodataka kao što su šabloni, nalepnice i ukrasni papiri.

Na stranicama knjige Moj spomenar na kreativan i nesvakidašnji način sačuvajte sve svoje dragocene misli i uspomene. Mnoštvo kreativnih predloga, nalepnice, šabloni i ukrasni papiri u dodiru sa vašom maštom, pomoći će vam da stvorite pravo malo umetničko delo.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.