AAA

PROTESTI | 04.03.2019 11:30 > 15.03 21:54

Knjaževac: Slobodno šetajmo ulicama grada

Peti protest u Knjaževcu

U Knjaževcu je 14.marta održan peti protest "Jedan od pet miliona".  Knjaževčanima su se obratili novinar Milojko Pantić i bivši aktivista "Otpora" Srdjan Milivojević.

Slobodno šetajmo ulicama grada

Protest "Jedan od pet miliona" održan je četvrti put u Knjaževcu u četvrtak, 7. marta u organizaciji Inicijative "Za Knjaževac bez strha".Gradjani su poručili da je neophodna promena vlasti i na državnom i na lokalnom nivou. Protestna šetnja protekla je bez incidenta, a gradjani su nosili transparente "Slobodno šetajmo ulicama grada" i "Nemoj da mi lažeš babu".

Protest u Knjaževcu po treći put


Nezadovoljni Knjaževčani po treći put su se okupili na Trgu oslobodjenja kod Spomen parka u četvrtak, 28. februara kako bi iskazali svoje nezadovoljstvo aktuelnim stanjem u tom gradu. Protestnu šetnju organizovala je Gradjanska inicijativa „Za Knjaževac bez straha“, a okupljenima su se obratili glumac Branislav Lećić i sportistkinja Jelena Marinković. Marinković je kazala da su joj rekli da ne ide na protest jer će biti ukinuto finansiranje kluba u kojem trenira."Prelomila sam onda kada su me skinuli sa liste za najbolje sportiste u 2018. godini. Kada se politika umešala u sport, ja sam rešila da mi tu više nije mesto. Istupila sam iz kluba i evo me ovde, medju slobodnim ljudima“ , rekla je ona.

Prvi protest u Knjaževcu održan je 14. februara.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.