AAA

PROTESTI | 15.03.2019 22:05 > 30.03 11:54

Bogatić: Neophodna promena državnog sistema

Snaga je u gradjanima i njihovom jedinstvu
U Bogatiću je u četvrtak, 28. marta ispred zgrade Opštine održan šesti protest "Jedan od pet miliona". Okupljenima su se obratili predsednik gradskog odbora Narodne stranke šabac Srdjana Mitrašinović, jedan od osnivača "Otpor" Srdjan Milivojević i iz Salaša Crnobarskog Dragan Marković.  Marković je rekao da je govorio o tome "da je čuo na državnoj televiziji da se domaći krastavci ne prodaju, već uvoze iz Albanije" i da je Mačva nekada bila "povrtarski raj". On je rekao da je "snaga u gradjanima i njihovom jedinstvu".


Pokrenimo Mačvu
Peti put za redom građanski protest pod parolom “Jedan od pet miliona” održan je 21. marta u Bogatiću, saopšteno je iz Udruženja građana „Pokrenimo Mačvu #1od5miliona“. Okupljene na platou ispred zgrade Skupštine Opštine na početku je pozdravio Ivan Maletić iz Bogatića, a potom i predstavio govornike na protestu, novinara Nenada Kulačina i predsednika Udruženja “Cerski marš”, Božidara Katića.


Četvrti protest u Bogatiću
U Bogatiću je u četvrtak 14. marta održan četvrti protest "Jedan od pet miliona". Okupljenima su se ispred Skupštine Opštine obratili Goran Lacković iz Klenja, Radenko Petrić iz Badovinaca, u ime Udruženja sindikata penzionisanih vojnih lica Srbije pukovnik Radovan Raković. Poruka Radenka Petrića okupljenima građanima je da je neophodna promena državnog sistema i stvaranje uslova dostojnih čoveku.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.