AAA

KULTURA | 10.05.2021 12:20 > 10.05 12:29

Vulkan: Knjiga Dok je Pariz spavao u prodaji

Roman koji odiše snažnim emocijama  Dok je Pariz spavao, autorke Rut Druar prvenstveno je namenjen čitaocima koji se prepuštaju pričama o neverovatnim sudbinama u teškim i izazovnim vremenima. Knjiga, koja se za se za kratko vreme našla na samom vrhu lista najprodavanijih naslova i prevedena je na 15 svetskih jezika od danas je u prodaji.
Dok je Pariz spavao je nezaboravna priča o moći ljubavi i hrabrosti u trenucima kada se čini da je sve izgubljeno. Na mračnom peronu u okupiranom Parizu, sudbina ukršta puteve potpunim strancima, donoseći budućnost kakvu nisu mogli ni da zamisle.

Početak priče smešten je u ratom ophrvani Pariz, 1944. godine. U deliću sekunde, u otkucaju srca, Sara mora da donese odluku. Obuzeta očajem, u činu bezuslovne ljubavi, poverava svog sina, najdragocenije što ima, potpunom neznancu. Sve što joj je sada preostalo je nada.
Verovao je da je sve ostavio za sobom. Ožiljak na njegovom licu mala je cena za to što je ostao živ. Sada ima novi život u Kaliforniji i divnu porodicu i nije očekivao da će mu prošlost jednog dana pokucati na vrata. Da li godine gladi i straha kvare dobre ljude i pretvaraju ih u loše?

„Prepuna dubokih osećanja, fenomenalna knjiga koju ćete dugo pamtiti.“ – Publishers Weekly

Vulkan poziva čitaoce da iskoriste priliku i putem sajta  www.vulkani.rs kupe roman  Dok je Pariz spavao, knjigu koja će probuditi najiskrenije i najdublje emocije i čiji će likovi čitaoce dugo pratiti, a njihove sudbine ih  fascinirati.
KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.