AAA

KULTURA | 12.05.2017 11:25 > 12.05 11:28

Pank poezija, Clash i Raspevane profesorke večeras u Čumiću (VIDEO)

Na trećem festivalu knjige koji se održava u  Čumićevom sokačetu i  traje do 14. maja, večeras je veče pank poezije  -  pesme grupe "Clash", "Raspevane profesorke" i za pevanje a kapela.

"Pank poezija, takozvana buntovnička poezija je večeras u Čumićevom sokačetu od 19 do 20 časova, Hard core profesor Dragan Bošković i Raspevane profesorke recituju pesme inspirisane rok grupom "Clash" i pevaju a kapela, dakle imamo jedan multmedijalni spektakl koji ne sme da se propusti", rekao je agenciji Beta organizator sajma knjiga Marko Srdanović.

Dodao je da je posle dve godine festivala u Miksalištu, Čumićevo sokače kao mesto Festivala knjige izabrano namerno, jer je "odlično mesto u samom centru grada koje je zanemareno i zaobilazi se zbog nekih loših sećanja iz devedetih godina prošlog veka".

"U Čumićevom sokačetu danas imate knjižare, muzičke prodavnice, male zanate, dizajnere, galerije i neka vrhunac bude Festival knjige" rekao je Srdanović.

On je istakao je da je ciljna grupa mladja publika, ali svakako će biti i korisnih saveta, o tome kako objaviti knjigu ili tribina o povezanosti filma i književnosti.

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.