AAA

SCENA | 22.10.2020 13:10 > 22.10 13:12

Sheck Wes, Kalkbrenner, Nina, Honey Dijon i Solomun pojačavaju veliku proslavu 20. godišnjice EXIT


Proslava 20. godišnjice EXIT festivala održaće se od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe već su potvdili David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Sepultura, Metronomy, Dax J, Kobosil, Denis Sulta, Honey Dijon, Laibach, Juliana Huxtable, Francois X, 999999999 live, Onyvaa, Monosaccharide, Bokee, VTSS, SPFDJ, Marko Nastić, After Affair, Kristijan Molnar, Bokee, Coeus, Goblini, Ilija Djoković, Lag, Insolate, Layzie, Massimo, Reblok, Runy, Space Motion i Thundermother.

Centralni događaj obeležavanja dve decenije festivala dogodiće se, u njegovom poznatom punom formatu, od 8. do 11. jula uz impresivan program. Uz navedene hedlajnere na tvrđavu 2021. stižu i 999999999 live, Juliana Huxtable, Francois X, Onyvaa live, Bokee, Monosaccharide, kao i VTSS b2b SPFDJ, kako bi svi zajedno pojačali tri velike bine Exita – Main stage, mts Dance Arenu i No Sleep Novi Sad.

Po prvi put će u Srbiji nastupiti mladi reper iz Njujorka Sheck Wes čija numera „Mo Bamba“ važi za jedan od najvećih hip hop hitova u poslednjih nekoliko godina.Premijerno će na proslavi 20. godišnjice festivala nastupiti i Honey Dijon,Paul Van Dyk prvi put stiže na EXIT. Ovaj višestruki dobitnik nagrade za najboljeg di-džeja na svetu i osvajač Gremi nagrade, nastupiće narednog jula uživo na tvrđavi i tom prilikom predstaviti svoj najnoviji album pod nazivom „Guiding Light“.u Novi Sad stiže Nina KravizNastup je potvrdio i jedan od najtraženijih svetskih producenata Paul Kalkbrenner
Sve ulaznice kupljene za EXIT 2.0 vrede i za festivalsko izdanje 2021. Svi koji su zadržali ulaznice, njih 82 odsto, ulaze u „bubanj“ za osvajanje nagrada kao što su Doživotna ulaznica za EXIT, propusnica za pristup bini mts Dance Arene, pretvaranje regularne ulaznice u VIP ulaznicu, EXIT modni paketi i majice. Takođe, svim ovim kupcima biće omogućeno i 20 odsto popusta na EXIT majice i suvenire po sopstvenom izboru.

U prodaji se trenutno nalazi ograničen kontigent ulaznica za EXIT festival 2021. po promo ceni od 6.990 dinara i uz uštedu od 40 odsto u odnosu na finalnu cenu. Ulaznice se mogu nabaviti putem zvanične stranice festivala kao i putem prodajne mreže Gigs Tix. Fanovi koji su zatražili refundaciju, a u međuvremenu se predomislili i žele da ipak zadrže svoju ulaznicu i time ostvare brojne pogodnosti, povrat mogu stornirati slanjem ličnih podataka na tix@gigstix.com.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.