AAA

SCENA | 08.09.2017 18:30 > 08.09 18:36

Dejvid Linč razgovara sa beogradskom publikom 12. septembra

Američki reditelj Dejvid Linč razgovaraće u utorak, 12. septembra oko 20 časova putem video linka sa beogradskom publikom u Dvorani Kulturnog centra Beograda, najavili su organizatori.

Posetioci će od 19 časova moći da pogledaju dokumentarni film "Meditacija, mir i kreativnost" sa prevodom na srpski jezik u produkciji Fondacije Dejvida Linča za svetski mir i obrazovanje bazirano na svesti.

Linč je u filmu odgovarao na različita pitanja vodećih svetskih novinara, studenata filmskih akademija i publike koja je u velikom broju pratila njegova predavanja.

Potom u 20.10 sledi direktno uključenje Linča putem video linka, a vizuelni umetnik će sa beogradskom publikom razgovarati o svojim fotografijama, procesima kreativnosti, uverenju da obrazovanje zasnovano na svesti i transcedentalnoj meditaciji može značajno doprineti stvaranju mira i istinskog napretka u čitavom svetu.

Izložba radova Dejvida Linča, crno-belih foto montaža i foto grafika pod nazivom "Malepriče", biće do kraja septembra postavljena u Likovnoj galeriji, Galeriji Artget i Galeriji Podroom Kulturnog centra Beograda.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.