AAA

SCENA | 06.11.2018 13:25 > 06.11 13:46

Idris Elba najseksipilniji čovek u izboru časopisa Pipl (VIDEO)

Časopis Pipl (People) izabrao je Idrisa Elbu za najseksipilnijeg čoveka na svetu za 2018. godinu, na šta je britanski glumac rekao da mu je ta titula dosta podigla samopouzdanje.

Elba, glumac poznat po serijama "Luther" i "The Wire", iznenadjen je nakon što je proglašen za pobednika, naveo je časopis.

"Rekao sam 'Zaista, nema šanse. Stvarno?' Pogledao sam u ogledalo, odmerio sebe. Pomislio sam, da, izgledaš seksi danas. Ali biću iskren, jednostavno je lep osećaj. Lepo iznenadjenje. Dosta podiže samopouzdanje", rekao je za Pipl.

Elba je takodje tumačio glavnu ulogu u Marvelovom "Toru" i lik Nelsona Mendele u filmu "Mendela: Dug put do slobode."

Pored glume, Elba nastupa kao di-džej pod imenom DJ Big Driis i ima sopstvenu odevnu liniju. Takodje planira venčanje sa Sabrinom Dauri.

Glumac ima šesnaestogodišnjeg sina Isana i četvorogodišnju ćerku Vinston, iz prethodnih veza.

Elba je za Pipl govorio o svom odrastanju kao jedinac u porodici afričkih imigranta u Istočnom Londonu. On je rekao da su mu roditelji bili strogi i da je često bio meta u školi koju su pohadjali samo dečaci iako je učestvovao u brojnim sportskim aktivnostima, uključujući fudbal, košarku, kriket, hokej i ragbi.

Glumac koji je visok 190 centimetara, rekao je da je u detinjstvu bio veoma visok i mršav.

"I moje ime je Idrisa Akuna Elba, OK? Malo su me maltretirali. Ali, opet, dokle god sam mogao da puštam brkove, bio sam najzanimljivije dete u bloku. Puštao sam brkove, imao mišiće, bio sam lud", rekao je on.

Prethodni dobitnici titule najseksipilnijeg čoveka po izboru Pipla su Dvejn Džonson, Dejvid Bekam, Kris Hemsvort, Adam Levin, dok je prošle godine odlikovana kantri zvezda Blejk Šelton.

Elba će se naći u specijalnom duplom izdanju Pipla koje izlazi u petak. Glumac je rekao da se trudi da živi zivot bez mnogo kajanja.

"Život nije razmišljanje o tome šta je trebalo da uradiš. Mislim da bi svako trebao da se vodi filozofijom da sutra možda ne postoji, prosto uradite to danas. Možda bi, takodje, trebalo sve da radite kako bi zadovoljili svoje srce", rekao je Elba.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.