AAA

SCENA | 14.01.2020 22:10 > 14.01 22:10

Bili Ejliš peva naslovnu pesmu za novi Džejms Bond film


Američka pevačica Bili Ejliš (Billie Eilish) pevaće naslovnu pesmu za novi film o Džejmsu Bondu, objavljeno je danas na vebsajtu 007.

Pevačica (18) napisala je muziku i tekst sa svojim bratom i uobičajenim saradnikom Fineasom, i biće najmladji umetnik koji je izveo naslovnu numeru za jedan film iz franšize Džejms Bonda.
Kompanija EON Prodakšns (EON Productions) koja je producent za sve filmove o Džejmsu Bondu je uvek pridavala poseban značaj za originalne tematske pesme i trudila se da angažuje umetnike u skladu sa svojim vremenom.

Tako su svoj glas za te filmove dali izmedju ostalih Madona, Adel, Sem Smit, Ališa Kis, i Džek Vajt sa različitim uspehom. Medju najcenjenijim su "Live and Let Die" Pola Makartnija i Vingsa, "Skyfall " Adel i "Goldfinger" od Širli Basi.

Do sada 25. film o Džejmsu Bondu "No time to die" izlazi 2. aprila u Velikoj Britaniji, 8. aprila u Francuskoj i 10. aprila u SAD. Ulogu Džejmsa Bonda ponovo i poslednji put igra Danijel Kreg dok misterioznog neprijatelja glumi Rami Malek, dobitnik Oskara 2019. za film "Boemska rapsodija".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.