AAA

SCENA | 10.08.2020 17:35 > 10.08 17:40

Antonio Banderas objavio da je zaražen korona virusom

Španski glumac Antonio Banderas objavio je danas, na svoj 60. rodjendan da je u karantinu pošto je dijagnostikovan pozitivno na korona virus, navodeći da se oseća "relativno dobro" i da je samo malo "umoran".

"Danas, 10. avgusta primoran sam da proslavim svoj 60. rodjendan poštujući karantin pošto sam dijagnostikovan pozitivno na bolest Kovid-19", napisao je glumac na društvenim mrežama, ne navodeći gde se nalazi.

"Osećam se relativno dobro samo malo umorniji nego obično i imam poverenja da ću se oporaviti što pre sledeći medicinska uputstva što će mi nadam se dozvoliti da savladam infekciju koju imam i koja pogadja toliko ljudi na planeti", rekao je glumac filmova "Maska Zoroa", "Razgovor s Vampirom", "Kraljevi mamba".

U objavi datoj uz njegovu sliku kad je bio beba on je dodao da će iskoristiti izolaciju da čita, piše, odmara se i nastavi da sprovodi projekte da "počnu da daju smisao njegovim mladim šezdesetim".

Banderas se nije pojavio na dobrotvornoj gala priredbi u hotelu u Marbelji gde je trebao da bude domaćin, a njegovo odsustvoje tek ovim je objašnjeno.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.