AAA

SCENA | 21.12.2018 13:25 > 21.12 13:32

Egzit: Carl Cox stiže na tvrdjavu 2019. sa trosatnim setom (VIDEO)


Najpopularniji DJ svih vremena, a za mnoge i sam simbol ove profesije, veliki Carl Cox, odazvao se pozivu fanova i potvrdio dolazak Egzit (Exit) na legendarnu Dance Arenu narednog leta.

Organizatori navode da će zahvaljujući njemu, energija idućeg Exita biti visoka od samog starta jer posatioce prvog dana  očekuje specijalni, trosatni set do najranijih jutarnjih časova, koji će ujedno biti i obeležavanje desetogodišnjice čuvenog nastupa iz 2009. godine koji se ubraja medju najveće žurke u istoriji elektronske muzike.

"To je bilo jedno od mojih najboljih iskustava", potvrdio je Carl Cox i dodao da se na Dance Areni mora nastupati punim srcem: "Novac ne može da kupi taj osećaj, ovde moraš da daš svoju dušu, da budeš ono što jesi i to je zaista posebno kod Exita" naveo je poznati di-žej, a prenose organizatori.

"Svi unutar Egzit tima smo izuzetno uzbudjeni dolaskom Carla na Egzit iduće godine", izjavio je osnivač festivala Dušan Kovačević.

On je dodao da je u pitanju prava ekskluziva, jer otkako je odlučio pre nekoliko godina da smanji broj nastupa i pojavljuje se samo u specijalnim prilikama, postavilo se pitanje da li će ikada ponovo doći.

"Na sreću, emotivni poziv koji smo mu uputili zajedno sa fanovima je dao rezultat i njegov menadžment nam je potvrdio da Carl ima veliku želju da se vrati na EXIT, te da je zbog toga odbio višestruko veće ponude nekih zemalja u okruženju. Ono što je sigurno da nas na otvaranju Exita iduće godine očekuje zaista posebno veče i žurka koja će nesumnjivo ispisati nove stranice istorije Dance Arene", naveo je Kovačević.Nakon što je objavljeno da je apsolutni pobednik godišnje ankete u kojoj je publika Exita sa svih krajeva planete izabrala koga želi da vidi na Dance Areni, prošle nedelje na svim zvaničnim kanalima Exita objavljen je video u kojem su organizatori pozvali "Kralja Karla" da se vrati na tvrdjavu, u šta su se odmah uključili i mnogobrojni fanovi koji su podelili video uz hešteg #CarlCoxEXIT.

Potvrda za njegov nastup na zvanično Najboljem evropskom festivalu stigla je tokom prethodne noći od njega lično, a on sam je posle prve evropske titule prorekao da će EXIT "dobiti još jednu, dve, tri takve nagrade u budućnosti", što se i ostvarilo!

Carl Cox već decenijama važi za jednog od najtraženijih DJ-eva sveta, a posle petnaest sezona njegovih legendarnih "Revolution" žurki na Ibici, 2016. godine je Space napustio kao osoba koja je od njega napravila jedan od najvećih klubova na svetu, posle čega je Cox nezvanično krunisan kao kralj ovog jedinstvenog ostrva.
Pored toga toga, do 2017. godine vodio je svoj voljeni Global Radio Show koji je, nakon 16 godina postojanja, imao i do 17 miliona slušalaca nedeljno u 35 zemalja!

EXIT festival biće održan od 4. do 7. jula 2019. na Petrovaradinskoj tvrdjavi u Novom Sadu, a već su potvrdjeni i prvi izvodjači, medju kojima su The Cure, Greta Van Fleet, Dimitri Vegas&Like Mike, Phil Anselmo&The Illegals, Sofi Tukker, Tarja, The Selecter, kao i gitarski heroji, Arcturus, Entombed A.D, Peter and the Test Tube Babes i Total Chaos.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.