AAA

SCENA | 14.05.2019 13:30 > 14.05 13:35

Egzit: Muzička izdavačka kuća UKF na Tvrdjavi, nova X-Bass Pit bina (VIDEO)


UKF, globalni bass brend broj jedan, na ovogodišnjem EXIT festivalu proslaviće deset godina neumornog rada na svetskoj sceni, saopštili su organizatori festivala i najavili da će oni koji žele da posete festival imati jedinstvenu priliku da nabave pojedinačne ulaznice za drugi, treći i četvrti dan EXIT festivala u petak, 17. maja, od 12 časova. Broj ulaznica po poklon ceni sa čak 40% uštede od samo 2.390 dinara je ograničen.

Za ovu priliku odazvali su se najpopularniji drum and bass producenti Chase & Status, koji prvi put na ove prostore donose svoj live nastup RTRN II JUNGLE, nazvan po istoimenom albumu zakazanom za kraj meseca, sa kojim obeležavaju petnaest godina besprekorne karijere! Njima će se na glavnoj bini Egzita pridružiti i "Kabaka Pyramid", "Brockie & Det", a ceo nastup biće posvećen nedavno preminulom frontmenu sastava The Prodigy, Kejtu Flintu.
Drum and bass legende svojevremeno je Farel Vilijams nazvao "najuzbudljivijim britanskim producentima", dok ih Rijana smatra "kičmom" njenog poznatog albuma "Rated R", a medju njihove fanove upisali su se redom i Džej Zi, Snup Dog, kao i  Andi Si i "Pendulum". Na glavnu binu svoj specifični zvuk doneće i Dub FX.

Nova bina X-Bass Pit

Povodom desetogodišnjice gostovanja obožavanog UKF kolektiva, ove godine biće pokrenuta i nova bina, X-Bass Pit, koja će biti u potpunosti posvećena bass muzici!

Ljubitelji ovog žanra moći će da čuju neka od najuzbudljivijih novih lica britanske bass scene 1991, talentovani DJ dvojac "Technimatic", energetični "Turno" i sve popularniji ruski d’n’b tandem Gydra.

Za jaku domaću i regionalnu podršku na novoj bini biće zaduženi Splash Heads, DJ Euphorics & Edge MC, Missin, Fa110ut, Drop Sensei, Nemy, Baboon, Codex, Nobru, Minimalist, Arxiva, Bass Fighters, Xena, Synchronicity, Bane, Friski, Al Cape, Dark Dizkobar, Don Dada MC, Bo Jah MC, Green, RTC, Critical Bass, XOX, C Critz i drugi.

U petak u podne jednodnevne EXIT ulaznice sa popustom

Jedinstvenu priliku da nabave pojedinačne ulaznice za drugi, treći i četvrti dan EXIT festivala najbrži fanovi EXIT festivala imaće u petak, 17. maja, od 12 časova. Broj ulaznica po poklon ceni sa čak 40% uštede od samo 2.390 dinara, veoma je ograničen i biće dostupan od podneva na centralnoj blagajni Gigstixa u tržnom centru Pariski magazin u Novom Sadu i na sajtu exitfest.org, a na ostalim prodajnim mestima iz Gigstix mreže biće dostupan od 13h.

Ulaznice za prvi festivalski dan, 4. jul, kada nastupaju The Cure već su u prodaji po ceni od 2.990 dinara za parter i 4.990 dinara za FAN PIT, dok je cena GOLD VIP dnevnih ulaznica za 4. jul 12.000 dinara.

U toku je popularna "4+1" akcija, u kojoj društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice za EXIT festival, petu dobija na poklon, a trajaće dok se ne rasproda vrlo ograničen broj ulaznica za ovu akciju.

Četvorodnevne EXIT ulaznice trenutno su 6.990 dinara, što je visokih 45% uštede u odnosu na finalnu cenu! Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko zvanične stranice exitfest.org i putem prodajne mreže Gigs Tix. Na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org, dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i razne opcije za smeštaj i prevoz.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.