AAA

SCENA | 16.05.2019 16:10 > 16.05 16:10

Madona konačno potpisala ugovor s Evrovizijom

Pop ikona Madona potpisala je danas, nakon više meseci pregovora, ugovor o gostovanju u finalu takmičenja za pesmu Evrovizije u Tel Avivu, objavio je izraelski javni serivs Kan.

Pevačica je doputovala u Izrael kasno u utorak, a nesporazum s Evropskom radiodifuznom unijom (EBU) izbio je oko njenih proba bez potpisanog ugovora, navode izraelski mediji.
Uprkos tome Madona je održala zatvorenu probu u Expu Tel Aviv u sredu i jutros i sada je u potpunosti posvećena nastupu, navode izraelski mediji na hebrejskom.

Očekuje se da EBU danas zvanično to najavi.

Razlog odugovlačenja poptisivanja ugovora nije sasvim jasan, ali se veruje da se nije radilo o novcu jer cenu njenog pojavljivanja pokriva izraelsko-kanadski milijarder Silvan Adams.

Objavljeno je izmedju ostalog da Madona i EBU nisu mogli da se slože o autorskim pravima, kao i da je spor izbio zbog ispolitizovanog sadržaja njenih pesama i nastupa.

Ona je danas postavila još jednu fotografiju na Instragramu uz potpis "Madame X je svetica".

Ona će nastupiti u subotu uveče u pauzama dok se glasa i broje glasovi.

Očekuje se da će pevati svoj hit "Like a Prayer" i pesmu "Future" s predostejećeg albuma "Madame X".

Reper Kuavo (Quavo) iz trija Migos koji je sradjivao s Madonom i koji će održati kocert večeras nastupiće s njom zajedno na Evroviziji u subotu.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.