AAA

SCENA | 06.07.2019 12:10 > 06.07 12:10

Ateisti i Elvis Džekson proslavili rodjendan druge večeri Egzita


Druge večeri Egzit (Exit) festivala, koji je u toku u Novom Sadu, publiku su na glavnoj bini zabavljale svetske zvezde Čejnsmokersi (The Chainsmokers), a ljubitelji elektronskog zvuka u ranim jutarnjim satima imali su prilike da se zabavljaju uz Pola Kalkbrenera (Paul).

Drugo veče festivala obeležila je i proslava 30 godina postojanja i rada novosadskog benda Ateist rep (Atheist Rap) na Fjužn bini, koji su publici priredili spektakl od dva sata svirke, dok su se na video bimu smenjivale video poruke sa čestitkama njihovih kolega, muzičara i obožavalaca.

Na istoj bini nešto ranije je obeležena i 20. godišnjica rada benda Elvis Džekson (Jackson), dok je u ranim jutarnjim satima publiku oduševio nastup nešto mladjih izvodjača Hu si (Who See) iz Crne Gore, čiji je nastup počeo u 4.30 sati ujutru.

Obožavaoci repa, hip hopa i trep muzike od pre nekoliko godina imaju i svoju oazu "Cockta Beats" binu, na kojoj su sinoć nezaboravnu atmosferu napravili novosadjani Bekfleš, kao i reper Krešo Bengalka iz Hrvatske.

Na više od 40 bina druge večeri Egzita redjale su se svetske zvezde, a domaća podrška stigla je od bendova Ritam nereda i Partibrejkers, koji su nastupili na glavnoj bini od 19 sati, kao i od di-džej Kristijana Molnara na elektronskoj "Dens Areni".

I ove godine na Egzitu je medju posetiocima najpopularnija bina "Silent disco", otvorena je i ulica "kraft" piva, a dostupan je i drugi prateći sadržaj, poput mesta za friziranje, šminkanje i ekstremni sport.

Egzit na Petrovaradinskoj tvrdjavi traje do nedelje 7. jula.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.