AAA

SCENA | 23.07.2019 20:15 > 23.07 20:15

Arijana Grande i Tejlor Svift po 10 nominacija za MTV video muzičke nagrade

Arijana Grande i Tejlor Svift vode sa po deset nominacija za MTV Video muzičke nagrade za 2019. godinu, saopšteno je danas.

MTV je saopštio da će se Arijana Grand i Tejlor Svift takmičiti u osam istih kategorija, uključujući i  za video godine.

Numera Tejlor Svift "You Need to Calm Down", i hit Arijane Grande o njenim raskidima "thank u, next" nominovani su za glavnu nagradu zajedno sa "Bad Guy" od Bili Ajliš, "Old Town Road" od Lil Nas X i Bili Rej Sajrusa, "A Lot," od 21 Savidža i Džej Koula, i "Sucker" od Džonas Bradersa.

Sedamnestogodišnja Ajliš je druga sa devet nominacija, uključujući za umetnika godine. Medju drugim nominovanim za ovu kategoriju su Grande, Kardi B, Šon Mendes, Holsi i Džonas Braders.

Lil Nas X je sa hitom "Old Town Road" dobio osam nominacija.

Dodela MTV Video muzičkih nagrada za 2019. godinu biće održana u Prudenšal centru u Nuarku u američkoj državi Nju Džersi, 26. avgusta.

Svift će objaviti svoj novi album "Lover" tri dana pre dodele nagrada 23. avgusta, što znači da će verovatno prisustvovati i moguće i nastupati na ceremoniji.

Domaćin dodele nagrada je komičar i glumac Sebastijan Maniskalko.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.