AAA

SCENA | 06.09.2019 18:25 > 06.09 18:26

Reperka Niki Minaž najavila povlačenje (VIDEO)


Američka Reperka Niki Minaž najavila je preko Tvitera da je odlučila da se "povuče i da osnuje porodicu" i poručila svojim obožavateljima da će ih doživotno voleti.

Tridesetšestogodišnja reperka se zabavlja sa čovekom koji se zove Kenet Peti i ranije je nagoveštavala da planiraju da se venčaju, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Pored muzike ona se pojavila u nekoliko holivudskih filmova i ima svoju radio emisiju.

Nije jasno rekla iz koliko svojih poduhvata se povlači, čak ni da li je ozbiljna. Njena najava o povlačenju je došla iznenada, tako da mnogi spekulišu da možda nije ozbiljna.

U julu je Minaž otkazala nastup na dogadjaju u Saudijskoj Arabiji da pokaže podršku ženskim pravima, gej pravima i slobodi izražavanja. Ona je takodje otkazala nastupe na koncertu Bet ranije ove godine.

Njeni solo albumi prodavani su u milionima primeraka, a spisak osoba sa kojima je saradjivala je isto tako impresivan: Ludakris, Ašer, Dejvid Geta, Madona, Arijana Grande, Kanje Vest, Džastin Biber i drugi. Nominovana je za 10 Gremija, osvojila je pet MTV muzičkih video nagrada i potukla rekord za najviše numera solo ženskog izvodjača na Bilbordovih 100 hit pesma.

Minaž je prošle godine objavila svoj četvrti studijski album Megatron.
KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.