AAA

SCENA | 09.11.2019 18:15 > 09.11 18:21

Pred punim Hangarom Amelie Lens i Kobosil obeležili prvi dan festivala No sleep u Beogradu (VIDEO)


Prvo veče No sleep Festivala u Beogradu obeležili su nastupi di-džejeva Amelie Lens iz Belgije i rezidenta berlinskog Berghain-a Kobosila koji su zatvorili program festivala na glavnom stejdžu u Hangaru Luke Beograd.

Program No sleep-a u Hagaru rasprodao je sve karte za prve veče, a pred ljubiteljima elektronske muzike su nastupila imena poput Farrago-a i Joyhauser-a.

Amelie Lens imala je svoj set od dva sata pred popunjenim Hangarom, a Kobosil je zatvorio program prvog dana festivala u Hangaru svojim dvočasovnim setom.

Za one najupornije posetioce, program je obeležio i after-party u beogradskom klubu Drugstore, koji je zatvorila domaća tehno zvezda iz Novog Sada di-džej i producent Lag zajedno sa kolegom iz Bosne i Hercegovine Forest People.

U tom popunjenom beogradskom klubu, nastupila je VTSS.

Večeras beogradsku publiku očekuje nastavak: britanski di-džej duo Bicep.

U Marsh Open Space u Cetinjskoj ulici održava se "No sleep konferencija" o trendovima i problemima u elektronskoj muzici.

Tako su na koferenciji danas govorili rok kritičar Dragan Ambrozić, ekspert za kreativne industrije Martin Kaf i Buč Kesidi na panelu "How to Conquer the World: Music Export Office" govorili o tome kako "music export office" pomaže izvodjačima u dostizanju tržišta.

Ovogodišnji festival održava se na nekoliko mesta u Beogradu, a glavni stejdž je u Hangaru u Luci Beograd, dok su ostali u klubovima Drugstore, u kojem je i after-party, Half, 20/44, DOT, Mladost, Gadost, Gajba i druge lokacije.

No Sleep je EXIT-ov festival, koji je posetio prošle godine preko 25.000 ljudi tokom tri noći na 12 festivalskih lokacija.

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.