AAA

SCENA | 17.11.2020 16:20 > 17.11 16:20

Vučević: Nezamislivo je da Egzit napusti Novi Sad


Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je danas najavio da će razgovarati s organizatorima Egzita (Egzit) jer ima najava da bi taj muzički festival mogao da napusti Novi Sad što je ocenio kao "nezamislivo".

Zagrebački "Jutarnji list" je, pozivajući se na neimenovani izvor, danas objavio da bi Egzit mogao da se preseli u Umag u Hrvatskoj ili u Budvu u Crnoj Gori.
U Egzitu su indirektno potvrdili da bi to moglo da bude, nezadovoljni jer im država nije pomogla iako su zbog odlaganja ovogodišnjeg festivala pretrpeli štetu od oko milion evra.

"Pa gde će (direktor festivala Dušan) Kovačević da ide iz Novog Sada, ne mogu to da prihvatim. Gde imaju bolje od Tvrdjave i Dunava?", rekao je gradonačelnik, prenosi novosadski portal vesti 021.rs.

"Ne mogu da zamislim Egzit van Novog Sada, to je za mene nezamislivo. Cenim jako Umag i to sve, ali kako bih rekao imaju ATP turnir, a Egzit je naš. Prijatelji u Budvi, super, imaju plaže, Egzit je naš opet, neka prave Sea Dance, što je opet derivat Egzita. Zamoliću Egzit da i ne razmišlja o odlasku iz Novog Sada", najavio je Vučević.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.