AAA

SCENA | 24.09.2015 22:15 > 24.09 22:33

Novi album grupe Il Divo u zavodljivom, latino ritmu

Internacionalni klasično-pop kvartet "Il Divo" snimio je novi, sedmi album, pod nazivom "Amor & Pasion", saopštila je grupa na svom sajtu.

Kvartet, koji čine Dejvid Miler (David Miller) iz SAD, Karlos Marin (Carlos) iz Španije, Urs Buler (Buhler) iz Švajcarske i Sebastijan Izambard (Sebastien) iz Francuske, na ovom albumu je sarađivao s kolumbijskim producentom i višestrukim dobitnikom Gremi nagrade za latinsku muziku Hulijom Rejesom (Julio Reyes).

Kako je saopšteno na sajtu, na albumu "Amor & Pasion" preovlađuju tradicionalni, romantični, latino zvuci tanga, bolera i mamba.

"Posle 11 godina, mi i dalje nalazimo nešto što nas natera da budemo istinski uzbuđeni. Ovaj album me je zaista inspirisao. Dosta od ove muzike je za mene bilo potpuno nepoznato. A to je lepa muzika. To je lepa, strastvena muzika muzika puna ljubavi", rekao je Urs Buhler.

Album će biti dostupan na Amazonu (amazon.com) od 13. novembra.

Sastav "Il Divo" gostovao je u Beogradu tri puta, poslednji put u septembru prošle godine, kada je promovisao šesti album, "A Musical Affair", kompilaciju najpoznatijih pesama sa Brodveja.

Višegodišnja karijera fenomena "Il Divo" krunisana je 2011. godine u Rojal Albert Holu nagradom "Classic Brits" za umetnike decenije. Time je potvrđen uspeh koji četvorica pevača uživaju od momenta kada su se pojavili na svetskoj sceni sa multiplatinastim debi albumom 2004. godine.

Do sada su prodali više od 29 miliona albuma, 150 zlatnih i platinastih diskova. Taj uspeh, tvrde znalci, nije slučajan, s obzirom da ih okupio poznati muzički producent Sajmon Kauel (Simon Cowell).


KOMENTARI

Broj komentara : 1

Ljiljana24/09/2015 22:54

Oni su pravi. Divno pevaju. Bravo!

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.